MBASTUDIES.SE

3 Executive MBA-examina på deltid i Nigeria

För dem som redan har upparbetat sig en del professionell erfarenhet och är redo att arbeta i mer framträdande positioner är en Executive MBA (EMBA) nästa steg. Redovisning, ledarskap och ekonomi är bland de ämnen som utforskas.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

För att få tillträde till de nigerianska universiteten (både offentliga och privata universitet är i varje stat i förbundet inklusive FCT), har en blivande student att sitta och klarat UME (Universitet Studentexamen) som administreras av SIDOKARM (Joint Entré och Studentexamen Board). Också enskilda universitet regelbundet skärmen potentiella kandidater för att se till att de är upp till par för universitetsnivå arbete i Nigeria.

De 3 bästa Executive MBA-program på deltid i Nigeria 2019

sökresultat funna Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
Campusstudier Deltid 24 månader Kontakt Skolan Nigeria Lagos

Vårt verksamhetslärande Executive MBA snittar över ledande yrkesverksamma till junior chefer från olika stater i Nigeria och sektorer av ekonomin.

modulär Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campusstudier Deltid 2 år Mars 2020 Nigeria Lagos

Den modulära Executive MBA-program i Lagos Business School är ett intensivt program utformat för upptagen yrkesverksamma som söker kvalitet ledarskapsutbildning som kombinerar flexibilitet med en stark akademisk bakgrund

emba

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campusstudier Deltid 24 månader Mars 2020 Nigeria Lagos

EMBA at Lagos Business School, är panafrikanska universitetet en uppfriskande och intensivt program, avsedda att förbereda potentiella chefer för ledande ledarskap