$close

Filter

Visa resultat

Jämför EMBA-program i Mode

En EMBA eller Executive MBA-program, är en examen i företagsekonomi. Denna unika grad är främst för företagsledare som redan delvis är etablerade inom deras område. Graden kan hjälpa dem att flytta till nästa nivå av deras bransch. Vad är en EMBA i Fashion? Denna examen är perfekt för dem som redan yrkesverksamma inom modebranschen. Studenter som utövar denna grad är i allmänhet… Läs mer

En EMBA eller Executive MBA-program, är en examen i företagsekonomi. Denna unika grad är främst för företagsledare som redan delvis är etablerade inom deras område. Graden kan hjälpa dem att flytta till nästa nivå av deras bransch.

Vad är en EMBA i Fashion? Denna examen är perfekt för dem som redan yrkesverksamma inom modebranschen. Studenter som utövar denna grad är i allmänhet kunna lära av branschspecialister. De tar kurser som globala försörjningskedja och distribution, strategiskt varumärkesarbete och marknadsföring, produktportfölj och strategisk ekonomisk förvaltning. Många program tillåter studenter att studera genom en kombination av ansikte mot ansikte och online-kurser. De är ofta möjlighet att närvara nätverk händelser för att göra viktiga kontakter för att få igång sin karriär.

Det finns många fördelar med att få en EMBA i mode, med den största är möjligheten att gå vidare i sin karriär. Eleverna får insikt om att de inte kan uppleva på jobbet och en examen kan göra dem mer värdefulla i arbetskraften.

Kostnaderna i samband med en EMBA varierar beroende på institution. Många program tillåter flexibelt lärande, som kan påverka de totala kostnaderna. För att vara så informerade som möjligt, är det en bra idé att kontakta antagningen avdelningen för någon institution du är intresserad av.

Utexaminerade av programmet blir ofta ledande befattningshavare inom modebranschen. På grund av denna unika grad eleverna använder programmet inte få arbete i deras önskat fält, utan snarare att höja sin status i sin nuvarande område. Därför utexaminerade från programmet inom mode kan ofta röra sig uppåt i ett företag och ta på större projekt.De kanske kunna initiera planer och rutiner som en gång var otillgängliga för dem på grund av deras ökade kunskaper.

EMBA grader är ofta tillgängliga både hel och deltid. Kurser är också ibland finns både på campus och på nätet, och många program erbjuder kurser på kvällar och helger för att tillgodose yrkesverksamma. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Institut Francais de la Mode

Global Fashion Management är en deltid och det enda Executive MBA i mode och design management som tillåter deltagarna att fortsätta sin karriär.

Global Fashion Management är en deltid och det enda Executive MBA i mode och design management som tillåter deltagarna att fortsätta sin karriär. -
EMBA
Deltid
Engelska
Campusstudier