Filter
EMBA
Mexiko Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära EMBA:erna i Mexiko 2019

Mexiko är ett land med rik historia och lovande framtid. Flera städer anses viktigt industri-och affärscentrum, samt vara hem för många nationella och multinationella företag. Internationella studenter kan njuta av kultur, landskap, samt världens kulturarv att Mexiko har att erbjuda.


EMBA Mexiko program erbjuder ett globalt perspektiv med en latinamerikansk fokus. EMBA Mexiko program är utformade för aktuella mitt i karriären som försöker avancera genom ytterligare utbildning. Program är strukturerat så att eleverna kan fortsätta arbeta samtidigt fullfölja sin utbildning. Studerande en EMBA Mexiko kommer att få kompetens i grunderna för verksamheten, såsom ekonomi, redovisning, IT, marknadsföring, etik och ekonomi, med fokus på ledarskap och management.Studenter i EMBA Mexiko program kommer att lära sig att tänka kritiskt för strategiskt beslutsfattande i den föränderliga globala affärsmiljö.


Överväg en EMBA Mexiko för att hjälpa dig avancera i din karriär. Ta en titt på alternativen nedan!

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

MBA erbjuder en strategisk, tvärvetenskaplig och systematisk syn på management, metoder och innovativa erfarenheter av lärande ... ... [+]

Executive MBA

MBA erbjuder en strategisk, tvärvetenskaplig och systematisk syn på management, metoder och innovativa erfarenheter av lärande, utsätta deltagaren att den toppmoderna kunskap om ledningsfrågor och utmanande upplevelser för att fatta beslut.

Akademiker i EMBA Executive:

- Du får en större förmåga att systematisera kunskap om olika funktionella områden av organisationer

- kommer att uppnå en holistisk, affärssystem

- Integrera skyltar och informationssystem ledningssystem som används för att fatta beslut i en miljö av osäkerhet

- Identifiera affärsmöjligheter och har förmågan att extrahera värde från ledande situationer... [-]

Mexiko Buenavista
Oktober 2019
Spansk
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska