Executive MBA-program i Marknadsföring och försäljning

Jämför EMBA-program i Marknadsföring och försäljning

Marknadsföring och försäljning

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, är en variation av en MBA som vanligtvis är avsedd att tillgodose enskilda som redan har mycket arbetslivserfarenhet inom affärsområdet. Det passar bäst för personer som vill förändra karriär eller avancera i sitt nuvarande jobb.

Vad är en EMBA i marknadsföring och försäljning? Denna grad kan hjälpa dig att få en fördjupad förståelse för konsten att marknadsföra och sälja produkter och tjänster. Marknadsföring och försäljning kan vara en viktig del av näringslivet, och genom att tjäna ditt EMBA bör du bli bättre rustad att tillämpa teorier och principer för verkliga företag. Även om du sannolikt kommer att fokusera specifikt på försäljningsaspekterna, kan du också lära dig mycket om affärer som helhet.

Genom att tjäna i denna grad kan du få kunskap om hur försäljnings- och marknadsföringsarbete, som kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut i ditt vardag. Du kan också bli en bättre ledare och lära dig strategier för att hantera din tid på ett organiserat och effektivt sätt.

Det finns många faktorer som kan påverka hur mycket tjänsten som EMBA kommer att kosta. Det kan vara till hjälp att titta på olika alternativ för att se vad som är bäst för dig.

En EMBA i marknadsföring och försäljning kan öppna många dörrar för dig i näringslivet. Med denna grad kommer du sannolikt att titta på att arbeta för ett företag, möjligen i en ledande eller annan hög nivå position. Möjliga jobb kan innefatta att vara en varumärkeschef eller försäljningschef. I en av dessa positioner kan du vara ansvarig för att hjälpa företaget att öka och hantera försäljning och intäkter. Du kan också vara kvalificerad att arbeta som marknadschef eller affärsutvecklingschef.

Det kan finnas många alternativ för dig att tjäna din EMBA online eller på en traditionell skola. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Executive MBA: Marknadsföring

EMAS Eurasian Management & Administration School
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 18 månader Öppen antagning Ryssland Moskva Nizjnij Novgorod Ryssland Online Ukraina Kiev Vitryssland Minsk Kazakstan Almaty + 9 fler

Topp 25 bästa MBA i Central [+]

SKYNDA DIG! KONKURRENSUTVECKLING AV KONKURRENSER TILLGÅNGAR! UPP TILL 60% FÖRDELNING AV UNDERHÅLLET! ANSÖK NU!

Avancerad premie 100% Online

Kvalitativ kunskap och 2 prestigefyllda examensbevis : Executive MBA-examen i EMAS ( Ryssland ) Executive MBA-diplom på GFKM Business School ( Europeiska unionen , Polen) garanterar din karriär och inkomstökning överallt i världen . Det är det bästa valet för chefer som vill arbeta i lokala eller internationella företag antingen i hemlandet eller utomlands och vill bli framgångsrika.

TOP-25 i CE Europa bland de bästa МВА-programmen i Central- och Östeuropa, enligt World Best Masters Ranking. TOP-60 i Europa bland de bästa МВА-programmen i Europa, enligt World Best Masters Ranking. TOP-200 i världen bland de bästa programmen över hela världen, enligt World Best Masters Ranking. № 1 i Ryssland bland Business Schools med online MBA i Ryssland, "MBA i Moskva och Ryssland" och RBC ranking. № 2 i Ryssland bland Business Schools med blandad MBA i Ryssland, "MBA i Moskva och Ryssland" och RBC ranking. № 6 i Ryssland bland Business Schools med ansikte mot ansikte MBA i Ryssland, "MBA i Moskva och Ryssland" och RBC ranking. Vad får du?Minst 31 företagsledningsfärdigheter .Praktiska lösningar för dina specifika problem på grund av konsulttjänster, snabb inkomstutveckling och karriärutveckling över hela världen.Ökning av försäljnings- och vinstmarginal, affärsprocesser och konkurrenskraftig kraftuppgradering.Professionell utveckling och förbättrad personlig effektivitet.En annan sak att komma ihågDu får de bästa affärsmetoderna utan några restriktioner eller kompromisser: Bästa affärspraxis förstärkt av standarderna för de ledande internationella företagsutbildningsföreningarna - det handlar om Executive MBA vid EMAS.Du kommer att... [-]