$close

Filter

Visa resultat

Jämför EMBA-program i Marknadsföring och försäljning

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, är en variation av en MBA som vanligtvis är avsedd att tillgodose enskilda som redan har mycket arbetslivserfarenhet inom affärsområdet. Det passar bäst för personer som vill förändra karriär eller avancera i sitt nuvarande jobb. Vad är en EMBA i marknadsföring och försäljning? Denna grad kan hjälpa dig att få en fördjup… Läs mer

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, är en variation av en MBA som vanligtvis är avsedd att tillgodose enskilda som redan har mycket arbetslivserfarenhet inom affärsområdet. Det passar bäst för personer som vill förändra karriär eller avancera i sitt nuvarande jobb.

Vad är en EMBA i marknadsföring och försäljning? Denna grad kan hjälpa dig att få en fördjupad förståelse för konsten att marknadsföra och sälja produkter och tjänster. Marknadsföring och försäljning kan vara en viktig del av näringslivet, och genom att tjäna ditt EMBA bör du bli bättre rustad att tillämpa teorier och principer för verkliga företag. Även om du sannolikt kommer att fokusera specifikt på försäljningsaspekterna, kan du också lära dig mycket om affärer som helhet.

Genom att tjäna i denna grad kan du få kunskap om hur försäljnings- och marknadsföringsarbete, som kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut i ditt vardag. Du kan också bli en bättre ledare och lära dig strategier för att hantera din tid på ett organiserat och effektivt sätt.

Det finns många faktorer som kan påverka hur mycket tjänsten som EMBA kommer att kosta. Det kan vara till hjälp att titta på olika alternativ för att se vad som är bäst för dig.

En EMBA i marknadsföring och försäljning kan öppna många dörrar för dig i näringslivet. Med denna grad kommer du sannolikt att titta på att arbeta för ett företag, möjligen i en ledande eller annan hög nivå position. Möjliga jobb kan innefatta att vara en varumärkeschef eller försäljningschef. I en av dessa positioner kan du vara ansvarig för att hjälpa företaget att öka och hantera försäljning och intäkter. Du kan också vara kvalificerad att arbeta som marknadschef eller affärsutvecklingschef.

Det kan finnas många alternativ för dig att tjäna din EMBA online eller på en traditionell skola. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
EMAS Eurasian Management & Administration School
moskva, Ryssland +5 Mer

Studera på engelska! (1) Online var som helst, (2) Blandat lärande eller (3) Heltid på campus i Ryssland! Topp-14 bästa MBA: er i Central- och Östeuropa! Topp 200 bästa MBA i ... +

Studera på engelska! (1) Online var som helst, (2) Blandat lärande eller (3) Heltid på campus i Ryssland! Topp-14 bästa MBA: er i Central- och Östeuropa! Topp 200 bästa MBA i världen! № 1 online & blandat lärande och № 2 MBA på campus i Ryssland! Avancerat premiumkonsult- och utbildningsprogram för dem som behöver få mogen modern ledningskompetens för att arbeta på ledande befattningar och som inte är nöjda med den grundläggande kunskap som ges av de flesta akademiska handelshögskolor. På grund av marknadsföring och försäljning specialisering studenter får en komplett kurs i marknadsföring och försäljning. 2 prestigefyllda grader: Executive MBA-examen från EMAS (Ryssland) + Executive MBA-examen från GFKM (Europeiska unionen, Polen). -
EMBA
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Ryska, Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet