EMBA-examen i Lyxförvaltning på deltid i Frankrike

Sök bland EMBA-program i Lyxförvaltning på deltid i Frankrike 2019

Lyxförvaltning

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

MBA Lyx Management är ett program för de studenter som vill starta sin karriär inom sektorn lyxartiklar. Denna grad erbjuder specialisering inom kosmetika, parfymer, sprit och vin. Denna examen är tilltalande för de människor som är kopplade till modeindustrin.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Kontakta universitet Bästa EMBA-programmen i Lyxförvaltning på deltid i Frankrike 2019

Läs Mer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campusstudier Deltid 12 - 18 månader September 2019 Frankrike Paris

[+]

De bästa Executive MBA-programmen i Lyxförvaltning på deltid i Frankrike. Mål Grundläggande kurser Internationell Projektledning Corporate finance Internationell ekonomi International Business Law Strategic Human Resources Management TOEFL [-]