EMBA-examen i Lyxförvaltning på deltid i Frankrike

Sök bland EMBA-program i Lyxförvaltning på deltid i Frankrike 2018/2019

Lyxförvaltning

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

MBA i Luxury Management är ett program som skapats för dem som vill bygga upp sin karriär inom sektorn lyxartiklar. Detta program lär eleverna teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter som är specialiserade inom områden som doft, kosmetika, vin och sprit. Som den globala marknaden upplever sina upp-och nedgångar, har nya metoder för varor marknadsföring lyx ökat. Att ha en MBA i Luxury Företagsledningen gör eleverna mer tilltalande för arbetsgivarna. De vill få människor som har förmågan att göra sin verksamhet en kontinuerlig framgång.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Kontakta universitet Bästa EMBA-programmen i Lyxförvaltning på deltid i Frankrike 2018/2019

Läs Mer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campusstudier Deltid 12 - 18 månader September 2018 Frankrike Paris

[+]

De bästa Executive MBA-programmen i Lyxförvaltning på deltid i Frankrike. Mål Grundläggande kurser Internationell Projektledning Corporate finance Internationell ekonomi International Business Law Strategic Human Resources Management TOEFL [-]