Filter
EMBA
Frankrike Studietyp: Alla Takt: Alla

Sök bland EMBA-program i Lyxförvaltning i Frankrike 2019

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

MBA Lyx Management är ett program för de studenter som vill starta sin karriär inom sektorn lyxartiklar. Denna grad erbjuder specialisering inom kosmetika, parfymer, sprit och vin. Denna examen är tilltalande för de människor som är kopplade till modeindustrin.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

De mest populära Executive MBA-programmen i Lyxförvaltning i Frankrike 2019

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

1 Results in Lyxförvaltning, Frankrike

Other options within this field of study:
IEMI International Business School

... [+]

De mest populära EMBA-programmen i Lyxförvaltning i Frankrike 2019. Mål Grundläggande kurser Internationell Projektledning Corporate finance Internationell ekonomi International Business Law Strategic Human Resources Management TOEFL [-]
Frankrike Paris
September 2019
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska