Filter
EMBA
Europa Studietyp: Alla Takt: Alla

Se Executive MBA-program i Lyxförvaltning Europa 2019

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

MBA i Luxury Management är ett program som skapats för dem som vill bygga upp sin karriär inom sektorn lyxartiklar. Detta program lär eleverna teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter som är specialiserade inom områden som doft, kosmetika, vin och sprit. Som den globala marknaden upplever sina upp-och nedgångar, har nya metoder för varor marknadsföring lyx ökat. Att ha en MBA i Luxury Företagsledningen gör eleverna mer tilltalande för arbetsgivarna. De vill få människor som har förmågan att göra sin verksamhet en kontinuerlig framgång.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla Executive MBA-program i Lyxförvaltning Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

1 Results in Lyxförvaltning, Europa

Other options within this field of study:
IEMI International Business School

... [+]

EMBA-program i Lyxförvaltning Europa 2019. Mål Grundläggande kurser Internationell Projektledning Corporate finance Internationell ekonomi International Business Law Strategic Human Resources Management TOEFL [-]
Frankrike Paris
September 2019
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska