EMBA-examen i Lyxförvaltning på deltid

Sök bland EMBA-program i Lyxförvaltning på deltid 2018/2019

Lyxförvaltning

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

MBA i Luxury Management är ett program som skapats för dem som vill bygga upp sin karriär inom sektorn lyxartiklar. Detta program lär eleverna teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter som är specialiserade inom områden som doft, kosmetika, vin och sprit. Som den globala marknaden upplever sina upp-och nedgångar, har nya metoder för varor marknadsföring lyx ökat. Att ha en MBA i Luxury Företagsledningen gör eleverna mer tilltalande för arbetsgivarna. De vill få människor som har förmågan att göra sin verksamhet en kontinuerlig framgång.

Be om information Executive MBA-program i Lyxförvaltning på deltid 2018/2019

Läs Mer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campusstudier Deltid 12 - 18 månader September 2018 Frankrike Paris

[+]

De bästa Executive MBA-programmen i Lyxförvaltning på deltid 2018/2019. Mål Grundläggande kurser Internationell Projektledning Corporate finance Internationell ekonomi International Business Law Strategic Human Resources Management TOEFL [-]