Filter
EMBA
Studietyp: Alla Takt: Alla

Jämför EMBA-program i Lyxförvaltning

För personer som har arbetat inom sitt utvalda karriärområde i flera år efter att ha erhållit en kandidatexamen, kan det vara ett alternativ om de vill fortsätta sin utbildning. Denna typ av program bygger på erfarenhet studenter har redan fått för att ge dem expertkunskaper på deras valda område.

Vad är en EMBA i Luxury Management? Utformat för att ge eleverna en djup och omfattande förståelse för hur avancerade organisationer fungerar, använder detta program vanligtvis kurser som är inriktade på ämnen som managementteori, affärsteori och konkurrenskraftig marknadsföring. Eleverna kan lära sig hur lyxiga marknader fungerar både nationellt och globalt. Genom fallstudier och projekt utvecklar studenter vanligtvis en bättre förståelse för affärsstrategi i samband med lyxföretag.

Medan man deltar i ett EMBA-program kan eleverna utveckla kritiska färdigheter som analytiskt tänkande, ledarskap och problemlösning. Medan problemlösningsförmåga kan hjälpa eleverna i deras personliga liv såväl som deras professionella, kan starka kompetenser inom analytiskt tänkande och ledarskap hjälpa studenter att lyckas i sin karriär.

För att få reda på hur mycket det kostar för att få en EMBA-grad, är det vanligtvis en bra idé att kontakta skolor av intresse. Varje universitet har olika studieavgifter, och kostnaderna mellan skolor i andra länder kan variera drastiskt.

För studenter som är beväpnade med den speciella kunskapen som en EMBA i Luxury Management ger, finns ett brett utbud av olika karriärer vanligtvis tillgängliga. Många blir företagsledare för globala high-end-företag, medan andra startar egna företag och blir verkställande direktörer. De som är intresserade av reklam kan välja att arbeta som reklamledare eller marknadsförare. Vissa föredrar jobb som filialchefer eller företagskonsulter, och karriärer som affärsanalyser kan också vara tillgängliga.

Med tekniken som växer snabbt erkänner fler universitet fördelarna med att erbjuda online-kurser. Om du tar klasser på distans brukar studenten få större flexibilitet över sina scheman, så sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

1 Results in Lyxförvaltning

IEMI International Business School

... [+]

EMBA-program i Lyxförvaltning. Mål Grundläggande kurser Internationell Projektledning Corporate finance Internationell ekonomi International Business Law Strategic Human Resources Management TOEFL [-]
Frankrike Paris
September 2019
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska