RBS Executive MBA är utformad för att främja erfarna chefer till nya ledande höjder. Programmet lägger till nya perspektiv och verktyg för att studenternas redan stora förvaltning kunskap. Programmet omfattar alla aspekter av modern förvaltning. RBS främsta Ledarutveckling Practicum utvecklar färdigheter och självförtroende att effektivt genomföra strategin i handling. De europeiska och globala studieresor ger perspektiv och insikter från hela världen.

EMBA1

RBS Executive MBA-programmet är ett internationellt ackrediterade och erkända examen i ledningen.

Höjdpunkterna i programmet är:

  • Leadership Development Practicum (LDP) Programmet löper genom alla fyra moduler i EMBA programmet. LDP deltagarna få djup förståelse för de centrala begreppen ledarskapsutveckling och coaching som de tillämpas i en mängd olika företag och sociala sammanhang.
  • Modul baserade studier gör det möjligt för studenterna att analysera och arbeta med breda, diversifierade, internationella affärsfenomen. Studenterna har plats möten ungefär en gång i månaden för en långhelg.
  • Lämplig plats i Riga som alltid har varit ett centrum för affärsverksamhet, särskilt eftersom det är i skärningspunkten mellan öst och väst. Att bara 20 minuter från Riga International Airport, kan du flyga in för klasserna och flyga ut bekvämt.

Globalt perspektiv

För att bredda det globala perspektivet av studenter, omfattar Executive MBA-program två global studie erfarenheter. Under det första året studenter upplever en europeisk studie resa och i andra, en global studie resa. Professional MBA och RBS Alumni är välkomna att ansluta sig till dessa resor. Senaste studieresor har varit i State University of New York på Buffalo (USA), University of Ottawa (Kanada), Churchill College, University of Cambridge (UK), University of Stellenbosch Business School (Sydafrika) och BI Norwegian Business School.

karta

Förutom studiebesök, RBS värd regelbundet framstående lärare från utländska institutioner för klasser eller seminarier.

Examens

Efter ett framgångsrikt programmet avslutats, kommer du att tilldelas en internationellt ackrediterade MBA-examen från Riga Handelshögskolan vid Rigas tekniska universitet. Alla partnerinstitutioner intyga program överensstämmer med den nordamerikanska MBA standarder.

Testim


Denna skola erbjuder också:
Executive MBA (1)
Professional MBA (1)
BBA (1)

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 1 fler kurser från Riga Business School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Pris
23,040 EUR
Det bästa värdet för en MBA för chefer
Deadline
Kontakt Skolan
Email or call us for assistance.
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Email or call us for assistance.
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Email or call us for assistance.
Slutdatum