Filter
EMBA
Lettland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära EMBA:erna i Lettland 2019

Lettland har snabbt blivit en attraktiv plats för internationella studenter. Bortsett från dess vackra landskap, är Lettlands läroanstalter avancerade och väl organiserad. Som ny medlem i Europeiska unionen har det blivit ett mångkulturellt land med fördel av lägre levnadskostnader än andra europeiska länder.


En EMBA Lettland program kommer att ge nuvarande personal med de kunskaper och färdigheter som krävs för att avancera i karriären. EMBA Lettland program är utformade så att eleverna kan fortsätta arbeta samtidigt fullfölja sin examen. Bygger på professionella erfarenheter, eleverna får en solid verksamhet stiftelse med fokus på ledarskap och management. Genom kurser och ett interaktivt lärande miljö, kommer EMBA Lettland eleverna undersöka ämnen som ekonomi, IT, marknadsföring, reklam, ekonomi och mänskliga resurser.Utexaminerade hålla en EMBA Lettland grad går ofta vidare till högsta ledningen och ledande befattningar.


Om detta låter intressant för dig, så ta en titt nedan för EMBA Lettland programmet för dig!        

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Riga Business School

RBS Executive MBA är utformad för att avancera erfarna chefer till nya ledarskaps höjder. Programmet lägger till nya perspektiv och verktyg för att studenternas redan sto ... [+]

RBS Executive MBA är utformad för att främja erfarna chefer till nya ledande höjder. Programmet lägger till nya perspektiv och verktyg för att studenternas redan stora förvaltning kunskap. Programmet omfattar alla aspekter av modern förvaltning. RBS främsta Ledarutveckling Practicum utvecklar färdigheter och självförtroende att effektivt genomföra strategin i handling. De europeiska och globala studieresor ger perspektiv och insikter från hela världen.

RBS Executive MBA-programmet är ett internationellt ackrediterade och erkända examen i ledningen.

Höjdpunkterna i programmet är:

Leadership Development Practicum (LDP) Programmet löper genom alla fyra moduler i EMBA programmet. LDP deltagarna få djup förståelse för de centrala begreppen ledarskapsutveckling och coaching som de tillämpas i en mängd olika företag och sociala sammanhang. Modul baserade studier gör det möjligt för studenterna att analysera och arbeta med breda, diversifierade, internationella affärsfenomen. Studenterna har plats möten ungefär en gång i månaden för en långhelg. Lämplig plats i Riga som alltid har varit ett centrum för affärsverksamhet, särskilt eftersom det är i skärningspunkten mellan öst och väst. Att bara 20 minuter från Riga International Airport, kan du flyga in för klasserna och flyga ut bekvämt. ... [-]
Lettland Riga
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska