Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Konsulttjänster

Många elever vill eftersträva högre utbildning efter att ha fullgjort en kandidatexamen, men de kanske inte har chansen omedelbart. En EMBA kan vara ett bra tillfälle för studenter som har fått erfarenhet och kunskap från olika karriärbakgrunder, eftersom denna typ av program hjälper eleverna att bygga vidare på de färdigheter som de redan har.

Vad är en EMBA i konsulttjänster? Detta masterprogram är avsett att hjälpa studenter att utveckla en fullständig förståelse för affärsstrategier och genomförande. Kurser omfattar vanligtvis ämnen som affärspraxis, managementteori och marknadsföringsteknik. Medan flera allmänna utbildningskurser, t.ex. redovisning, kan ingå i programmet, tenderar de flesta kurser att fokusera på organisation och design av strategi och hur det kan hjälpa ett företag att lyckas.

När de är inskrivna i ett prestigefyllt program som EMBA i Consultancy, odlar studenter ofta utmärkta analytiska och problemlösande färdigheter som kan hjälpa till vidare med sin karriär. Starka kommunikationsförmåga kan också visa sig vara användbar, både personligen och professionellt.

För att bestämma exakt priset på en EMBA-examen, är den bästa idén oftast att kontakta skolor av intresse. Kostnaderna varierar drastiskt, särskilt mellan universitet i olika länder.

Studenter som har en EMBA i konsulttjänster kan vara mycket eftertraktade för många karriärer. De som föredrar ledarroll roller ofta hitta jobb som marknadsförare eller till och med verksamhetschefer. Många blir investeringsbanker. Karriärer som ledningskonsulter kan vara tillgängliga, eller studenter kan välja att arbeta som finansiella rådgivare. Många tar sin kunskap om affärsstrategi och använder den för att skapa egna företag.

Många elever kan inte delta i klasser på campus på grund av upptagna scheman, så många skolor har börjat erbjuda EMBA-program online. När de är inskrivna i avlägsna klasser har de vanligtvis den flexibilitet de behöver för att balansera sin utbildning med sina personliga liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

 

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Konsulttjänster

Ho Chi Minh City University of Technology

Den verkställande Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) är en av världens pionjär MBA-program som ger managementkonsult utb ... [+]

Den verkställande Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) är en av världens pionjär MBA-program som tillhandahåller management consulting och utbildning i entreprenörskap.

För närvarande, EMBA - är MCI erbjuds i Schweiz, Indien och Vietnam, med ytterligare kurs som erbjuds i Kina och Storbritannien, vilket innebär EMBA - MCI studenter möjligheter att utveckla en internationell profil genom att bedriva en del av sina studier utomlands.

I Vietnam, EMBA - MCI lanseras under samarbetet mellan University of Applied Sciences och konst Nordvästra Schweiz (FHNW), en inlärnings varumärke i högre utbildningssegmentet i Schweiz, och Bach Khoa University, En av de mest kända och prestigefyllda universitet i Vietnam. Association of Management Consultants i Europa ansd annorstädes stödja initiativet.... [-]

Vietnam Ho Chi Minh City
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska