MBASTUDIES

De mest populära Executive MBA-programmen i Peking Kina 2022

Peking har blivit en av världens ekonomiska huvudstäder och är en stor knutpunkt för internationella affärer, vilket gör den till en utmärkt plats för att tjäna en EMBA. En EMBA Peking kommer att ge studenterna en toppkvalitet utbildning i ett intellektuellt och kulturellt stimulerande miljö.

En EMBA Peking ger proffs som för närvarande finns inom näringslivet möjlighet att bygga på utbildningen så att de kan träda i verkställande ledning och ledarskap. Studenter i EMBA Peking kommer att dra nytta av på arbetsplatsen kunskap de kan tillföra den lärande miljön, liksom det omfattande affärsnätverk att studenter ska ha tillgång till. EMBA Peking kommer att förbereda studenter med de kunskaper och färdigheter som krävs för ledande befattningar i näringslivet, om det kan vara ett multinationellt företag eller ett lokalt företag.

Om du söker på den grad som kan ytterligare din karriär, kan då en EMBA Peking väntar på dig!Ta en titt nedan och hitta ut!

sökresultat funna Filter

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
EMBA
<
Deltid
<
10 månader
Internet

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

Läs mer