MBASTUDIES

De mest populära Executive MBA-programmen i Peking Kina 2021

Peking har blivit en av världens ekonomiska huvudstäder och är en stor knutpunkt för internationella affärer, vilket gör den till en utmärkt plats för att tjäna en EMBA. En EMBA Peking kommer att ge studenterna en toppkvalitet utbildning i ett intellektuellt och kulturellt stimulerande miljö.

En EMBA Peking ger proffs som för närvarande finns inom näringslivet möjlighet att bygga på utbildningen så att de kan träda i verkställande ledning och ledarskap. Studenter i EMBA Peking kommer att dra nytta av på arbetsplatsen kunskap de kan tillföra den lärande miljön, liksom det omfattande affärsnätverk att studenter ska ha tillgång till. EMBA Peking kommer att förbereda studenter med de kunskaper och färdigheter som krävs för ledande befattningar i näringslivet, om det kan vara ett multinationellt företag eller ett lokalt företag.

Om du söker på den grad som kan ytterligare din karriär, kan då en EMBA Peking väntar på dig!Ta en titt nedan och hitta ut!

sökresultat funna Filter

I-Flex - International Flex EMBA - The Distance Learning MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
EMBA
Nov 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
20 månader
Engelska
Internet

International Flex EMBA (i-Flex) är ett 20-månaders Executive MBA-program riktat till chefer som vill kombinera internationell studie med arbetsförpliktelser, med hjälp av en ...

Läs mer

Executive MBA - internationella sträckan

University of Strathclyde Business School
EMBA
<
Deltid
<
24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Strathclyde Business School (SBS) har en lång och stolt historia av att vara en innovativ affärsskola - och en del av en ledande tekniska universitet - med "nyttiga lärande" i ...

Läs mer

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
EMBA
<
Deltid
<
10 månader
Internet

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

Läs mer