close

Filter

Visa resultat

De mest populära Executive MBA-programmen i Peking Kina 2021

Peking har blivit en av världens ekonomiska huvudstäder och är en stor knutpunkt för internationella affärer, vilket gör den till en utmärkt plats för att tjäna en EMBA. En EMBA Peking kommer att ge studenterna en toppkvalitet utbildning i ett intellektuellt och kulturellt stimulerande miljö. En EMBA Peking ger proffs som för närvarande… Läs mer

Peking har blivit en av världens ekonomiska huvudstäder och är en stor knutpunkt för internationella affärer, vilket gör den till en utmärkt plats för att tjäna en EMBA. En EMBA Peking kommer att ge studenterna en toppkvalitet utbildning i ett intellektuellt och kulturellt stimulerande miljö.

En EMBA Peking ger proffs som för närvarande finns inom näringslivet möjlighet att bygga på utbildningen så att de kan träda i verkställande ledning och ledarskap. Studenter i EMBA Peking kommer att dra nytta av på arbetsplatsen kunskap de kan tillföra den lärande miljön, liksom det omfattande affärsnätverk att studenter ska ha tillgång till. EMBA Peking kommer att förbereda studenter med de kunskaper och färdigheter som krävs för ledande befattningar i näringslivet, om det kan vara ett multinationellt företag eller ett lokalt företag.

Om du söker på den grad som kan ytterligare din karriär, kan då en EMBA Peking väntar på dig!Ta en titt nedan och hitta ut!

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Peking, Kina +2 Mer

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change. -
EMBA
Deltid
10 månader
Sep 2021
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här