Filter
EMBA
Kina Hubei Hubei Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Jämför Executive MBA-program på deltid i Hubei, Kina

Executive MBA-programmet är ett globalt management program utformat för att möta behoven av mitt i karriären.Den utvecklar effektiva chefer för dagens 's dynamiska globala organisation

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Kina, officiellt People 's Republic of China, är en suverän stat i Östasien. Det är världens 's folkrikaste land, med en befolkning på över 1,35 miljarder.

Be om information Executive MBA-program på deltid i Hubei i Kina 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

sökresultat funna

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Detta är en deltids tvåårigt program, utformat för både kinesiska och internationella studenter. Alla kurser ges på kinesiska ... [+]

I. Programfunktioner

Ackrediterade av föreningar av MBA Verkliga världen ledarförmåga utbildning genom att integrera diversifierade undervisningsmetoder i både klassrum och platsbesök. State-of-the-art faciliteter i närområdet: Skolan investerat mer än 3 miljoner RMB att bygga "Företagsekonomi Experimental Teaching Centre" för att tillfredsställa undervisningskrav. Erbjuds av en specialiserad institution med featured fakultets team av ekonomi, management och juridik.

II. Program Ranking:

Topp 5% av handelshögskolor i Kina Rankad den 9 och 8: e respektive 2010 och 2013 som den mest värdefulla EMBA programmet i Kina (World Executive Weekly)

III. Program Varaktighet... [-]

Kina Wuhan
September 2019
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska