MBASTUDIES.SE

Jämför 2 Executive MBA-program på deltid in Kingston, Jamaica

Executive MBA-programmet är ett globalt management program utformat för att möta behoven av mitt i karriären.Den utvecklar effektiva chefer för dagens 's dynamiska globala organisation

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Jamaica är en ö land som ligger i Karibiska havet, innefattande den tredje största ön i Stora Antillerna.

Den största staden i Jamaica, är Kingston känd för sina bra väder och goda levnadsvillkor. Denna huvudstad har några av bra teknik och IT institutioner som University of Technology och University College of The Caribbean.

Be om information Executive MBA-program på deltid in Kingston på Jamaica 2019

sökresultat funna Filter

Samväldet Executive Master of Business Administration

University College Of The Caribbean
Campusstudier Internet Deltid 20 - 24 månader Kontakt Skolan Jamaica Kingston + 1 fler

Programmet fokuserar på frågor inom den samtida globala miljön, och leder deltagarna att fokusera på aktuella affärsbehov och ge dem en teoretisk bas för att tolka förvaltningsfrågor och begrepp.

Executive Master of Business Administration grad-jamaica

University of New Orleans College of Business Administration
Campusstudier Deltid 17 månader Kontakt Skolan Jamaica Kingston Amerikas förenta stater New Orleans + 2 fler

UNO: s Executive MBA-program är fullt ackrediterad av universitetet råd Jamaica (UCJ), Södra Association of skolorna (SAC) och Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International.