Executive MBA-program i Internationell marknadsföring

Jämför EMBA-program i Internationell marknadsföring

Internationell marknadsföring

En Executive Master of Business Administration, eller EMBA, är ett alternativ till konventionella MBA-program för yrkesverksamma som arbetar heltid. Med kurser som ordnas mindre ofta men med mer intensivt arbete tillåter programmet erfarna arbetstagare att fördjupa sin utbildning utan att lämna sina karriärer.

Vad är en EMBA i International Marketing? Inom denna grad kan eleverna testas och utrustade för nödvändiga färdigheter och tankesätt för marknadsföring på ett globalt stadium. Typiska kurser bygger på analys, problemlösning och organisatoriska aspekter av marknadsföring och breddar dem till ett internationellt räckvidd. Genom att engagera sig i politiska och socioekonomiska relationer i multinationell skala och studera konsument- och företagsbeteende kan eleverna utveckla den kompetens som behövs för internationell marknadsföring.

Genom att arbeta för att få en EMBA i International Marketing kan studenterna sätta sina kritiska tänkande och analytiska färdigheter, värdefulla för de flesta karriärer, men särskilt för marknadsföring. De kan också förbättra sin forskningskapacitet och förståelse av socioekonomiska sammanhang över hela världen.

Som en MBA inom samma område kan en EMBA i International Marketing genomföras på ungefär två år, men med mindre frekventa och tätare kurser som passar inom elevernas scheman. Sökande ska undersöka skolan som de är intresserade av att hitta information om undervisningskostnader, eftersom de varierar mellan institutionerna.

Kandidater med en EMBA i International Marketing kan hitta yrken både hemma och utomlands. De kan vara exportledare eller samordnare för att engagera sig med internationella företag eller som varumärkeschefer för att nå ut till konsumenter i andra länder. Konsulter som hanterar relationer med andra företag eller marknader har ofta denna grad i sin bakgrund och kan arbeta inom den inhemska verksamheten i fråga eller som externa konsulter uppmanas att hjälpa till att etablera internationella marknader.

Program för att skaffa en EMBA i International Marketing finns på skolor över hela världen, och många erbjuder online-lärande alternativ för att bättre passa en heltidsschema. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Internationell marknadsföring.  Testa vår kategori MBA Internationell marknadsföring istället.

Sök efter liknande program här