EMBA-examen i Internationell hälso- och sjukvård på distans

Sök bland EMBA-program i Internationell hälso- och sjukvård på distans 2019

Internationell hälso- och sjukvård

En Executive MBA eller EMBA, är en avancerad nivå civilekonomexamen. En Executive MBA-programmet är väldigt lik en vanlig MBA-program. Den största skillnaden är att en Executive MBA-programmet i första hand syftar till att utbilda arbetar chefer, chefer, entreprenörer och andra företagsledare.

Internationell hälso- och sjukvård är studien av vården på global nivå. Det uppmuntrar potentiella studenter att expandera sin medicinska repertoar för att inkludera patienter i alla kulturer över hela världen samt förbereda dem för att arbeta med en avancerad vårdinfrastruktur.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information Executive MBA-program i Internationell hälso- och sjukvård på distans 2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Internationell hälso- och sjukvård distance.  Testa vår kategori MBA Internationell hälso- och sjukvård Distansutbildning istället.
Internationell hälso- och sjukvård

Sök efter liknande program här