EMBA-examen i Internationell förvaltning på deltid i Österrike

Sök bland EMBA-program i Internationell förvaltning på deltid i Österrike 2019

Internationell förvaltning

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Österrike, officiellt Republiken Österrike är en federal republik och en stat av uppskattningsvis 8.470.000 människor i Centraleuropa.

Kontakta universitet Bästa EMBA-programmen i Internationell förvaltning på deltid i Österrike 2019

Läs Mer

Internationell ledande mba - internationell ledning

SMBS - University of Salzburg Business School
Campusstudier Deltid 2 år October 2019 Österrike Salzburg

Den internationella Executive MBA - International Management förmedlar, på en akademisk grund, de analytiska färdigheter och beslutskompetens som krävs för en framgångsrik karriär inom General Management. [+]

Internationella Executive MBA - International Management

Den internationella Executive MBA - International Management förmedlar, på en akademisk grund, de analytiska färdigheter och beslutskompetens som krävs för en framgångsrik karriär inom General Management.

Studiet "Executive MBA in General Management" syftar till att förbereda potentiella chefer för sina roller som beslutsfattare. Detta MBA-program riktar sig därför också till chefer som vill förbättra sina färdigheter med nya metoder och idéer. Deltagarna bör lära sig att uppnå de kunskaper och färdigheter som hjälper dem att framgångsrikt ta ansvaret för ledningen i samband med specialisering, globalisering, kostnadsorienterad tillväxt och etiskt och moraliskt ansvar. Vidare med ett dynamiskt fokus på kompetens kommer kunskap och färdigheter att förmedlas för att effektivt tillämpa strategier i praktiken.... [-]