Filter
EMBA
Österrike Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland EMBA-program i Internationell förvaltning i Österrike 2019

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Österrike, officiellt Republiken Österrike är en federal republik och en stat av uppskattningsvis 8.470.000 människor i Centraleuropa.

De mest populära Executive MBA-programmen i Internationell förvaltning i Österrike 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Internationell förvaltning, Österrike

SMBS - University of Salzburg Business School

Den internationella Executive MBA - International Management förmedlar, på en akademisk grund, de analytiska färdigheter och beslutskompetens som krävs för en framgångsri ... [+]

Internationella Executive MBA - International Management

Den internationella Executive MBA - International Management förmedlar, på en akademisk grund, de analytiska färdigheter och beslutskompetens som krävs för en framgångsrik karriär inom General Management.

Studiet "Executive MBA in General Management" syftar till att förbereda potentiella chefer för sina roller som beslutsfattare. Detta MBA-program riktar sig därför också till chefer som vill förbättra sina färdigheter med nya metoder och idéer. Deltagarna bör lära sig att uppnå de kunskaper och färdigheter som hjälper dem att framgångsrikt ta ansvaret för ledningen i samband med specialisering, globalisering, kostnadsorienterad tillväxt och etiskt och moraliskt ansvar. Vidare med ett dynamiskt fokus på kompetens kommer kunskap och färdigheter att förmedlas för att effektivt tillämpa strategier i praktiken.... [-]

Österrike Salzburg
October 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska