Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 EMBA-program i Innovation

EMBA står för Executive Masters i Business Administration. Det är en Masters efter examen speciellt för yrkesverksamma, som avser att låta eleverna få sina mästare på två år samtidigt som arbetar heltid.

 

Vad är en EMBA i innovation? Studenter som full denna avancerade utbildningsprogram kommer att utrustas med kunskap inom de väsentliga områdena strategi, ekonomi, marknadsföring, och redovisning. Programdeltagarna kommer att ytterligare finslipa sina ledaregenskaper, och kommer att lära effektiv organisation management. Eleverna undervisas av en företagsomfattande perspektiv, och använda denna kunskap för att arbeta för en karriär inom företagsledning och ledarskap.

 

En EMBA i innovation lär eleverna hur man får sina idéer från marken, och hur man ska hantera alla aspekter av en växande verksamhet.Det är en bra examen för att lära de färdigheter som krävs för att lyckas i en ledande position i en mängd olika branscher, eller som chef för ditt eget företag.

 

EMBA grader är utformade för att vara klar om två år, så undervisning och andra kostnader skall beräknas i enlighet därmed. Den totala kostnaden för att tjäna graden varierar mellan institutioner, men ofta nuvarande arbetsgivare är villiga att chip in och hjälpa subventionera kostnaden för examen.

 

Akademiker med en EMBA i innovation går ofta på att lansera sina egna nystartade företag och driva småföretag i en mängd olika områden. Vissa skolor kommer att hjälpa eleverna med deras första start, vilket ger dem sakkunnig vägledning och en skolmiljö där för att få sin idé från marken. Andra områden där grad innehavare kan hitta ett jobb inkluderar marknadsföring och management, båda områden där de kan ta sitt engagemang för nya idéer till en villig publik.

 

Få din EMBA i innovation på nätet erbjuder ett antal fördelar. Du kan studera enligt ditt eget schema, vilket är idealiskt för personer som arbetar samtidigt. Online klasser kan du också delta universitet runt om i världen utan att lämna bekvämligheten av hemmet. Andra studenter kan föredra en klassrumsmiljö. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Innovation

TUM School of Management Executive Programs

MBA i innovation och Affärsskapande vid TUM School of Management har åtagit sig att vara en ledande program för yrkesverksamma entreprenörskap. Den kombinerar en utmärkt ... [+]

MBA i innovation och Affärsskapande vid TUM School of Management har åtagit sig att vara en ledande program för yrkesverksamma entreprenörskap. Den kombinerar en utmärkt ledarskapsutbildning med individuell innovation och igångkörning rådgivande.

I utbildningsmoduler, kommer du utveckla dina kompetensen och vässa din entreprenörs förståelse. I projektmodulerna får du lära dig hur man framgångsrikt etablera ett företag, från att utveckla en affärsmodell för att komma in på marknaden.

Skäl för Executive MBA i innovation och nyföretagande: Hög kvalitet fortbildning: Studera på TU München - University of Excellence Unik fokus: Entreprenörskap och innovation Deltid EMBA för yrkesverksamma: 12-månadersprogram plus magisteruppsats Hands-on: Projektarbete med professionell rådgivning Exceptionella partners: UC Berkeley, McKinsey, UnternehmerTUM Krav: ... [-]
Tyskland Munich
Oktober 2019
Engelska
Deltid
3 - 4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ionis School of Technology and Management

MBA Management and Cyber-security utbilda experter som kommer att kunna erbjuda en säker miljö för insatserna och utmaningar utvecklingen av den moderna företag. ... [+]

Återigen ny pedagogik världen

Flexibiliteten i dagens träning: till var och en sin rytm och hans liv

1 dynamiska modell: verkstäder, verkstäder och projekt Hållbar takt 1: 1 kväll per vecka (3h) + 1 lördag per månad (7h) En utbildning för chefer: utbildningstiden är kompatibel med professionella mål (15 till 18 månader beroende på återhållsamhet integration) En anpassningsbar modell: Systemet tillåter både ansikte att fjärr för alla händelser, inklusive projekt för att hantera oförutsedda 1 flexibelt lärande: Det är möjligt att nå vägen under träning

"Plus"

Personlig utveckling / ledarskap Coaching för förverkligandet av professionell projektledning Rise i ledande och teknisk kompetens Ett urval av fyra MBA i hjärtat av digitala transformationer En vecka på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai) ... [-]
Frankrike Le Kremlin-Bicêtre
September 2019
Franska
Heltid
15 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska