Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Informationssystem

För professionella som står inför ett beslut mellan att främja sin utbildning och behålla sin nuvarande heltidskarriär, erbjuder en Executive Master of Business Administration-programmet ett alternativ. En EMBA är lämpad för erfarna heltidsarbetare och tillåter dem att ta kurser varje vecka för att tillgodose deras arbetsschema.

Framtida studenter kanske undrar, "Vad är en EMBA i informationssystem?" De som är intresserade av att bedriva en karriär inom IS-fokuserad förvaltning skulle dra nytta av detta program. Kurser brukar fokusera på moderna IS-principer och design och deras tillämpningar mot företagsledning och organisationseffektivitet. Databashantering, nätverkskommunikation och dataanalys är alla aspekter av det material som ofta omfattas.

Några av de fördelar som studenter som tar ett EMBA i informationssystem kan njuta av är att utveckla viktiga professionella färdigheter med strategiskt beslutsfattande, kritiskt tänkande och interpersonell kommunikation. De kan också expandera sin hanteringsverktyg med förståelse för moderna nätverks- och databasarkitekturer och hur de används.

Registrerings- och undervisningskostnader för en EMBA i informationssystem varierar från en skola till en annan. Studenter kan förvänta sig att ta ungefär två år för att slutföra programmet, men de borde göra forskning på skolorna som de är intresserade av att hitta detaljer om programmet och kostnaderna.

Med en EMBA i informationssystem kan kandidater hitta många möjligheter till karriär inom IT-projektledning och företagsanalys. En IT-chef eller chefsinformatör kan vara ansvarig för att övervaka och analysera cybersecurity-lösningar inom företaget eller för företagets kunder. IT-chefer arbetar också med att träna och styra ny personal som använder eller underhåller företagets informationssystem. Slutligen hittar dataanalyser arbete på företag som hanterar och hanterar stor data för kunder.

Eleverna har många resurser att vända sig till online för att få reda på mer om ett EMBA i informationssystem och var man ska ta ett sådant program. För att hitta alternativ för online-inlärning, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Informationssystem

IIMT University of Fribourg

Executive MBA ger deltagarna de analytiska, funktionella och interpersonella färdigheter som krävs för att lyckas i en alltmer komplex och global IKT ... [+]

Executive MBA i IKT eller Utility Management

Letar du efter en professionell utmaning och karriärmöjligheter? Ta sedan din Executive MBA, i informations- och kommunikationsteknik (ICT) eller Utility Management, och bli en del av vårt nätverk! Executive MBA ger deltagarna de analytiska, funktionella och interpersonella färdigheter som krävs för att lyckas i en alltmer komplex och global IKT samt Utility affärs- och förvaltningsmiljö. Executive MBA i IKT eller Utility Management representerar totalt 15 kursveckor med 30 moduler och kan slutföras på heltid på heltid. Programmen är organiserade i veckoblock (måndag till lördag), med varje block bestående av två moduler. Hälften av klasstiden ägnas åt förvärv av ny kunskap inom ämnesområdet, medan resterande tid tilldelas praktiska arbets- och fallstudier (i IKT eller Utility Management).... [-]

Schweiz Fribourg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska