MBASTUDIES

Se de mest populära EMBA:erna i Indonesien 2021

En EMBA Indonesien program kommer att ge en utbildning från ett internationellt perspektiv på välrenommerade utbildningsinstitutioner och av hög kvalitet fakulteten. Indonesien lämnar en spännande plats för lärande hos kultur och intellekt.


EMBA Indonesien är utvecklat för yrkesverksamma arbetar för närvarande som företagare. EMBA Indonesien studenter uppmanas att ta med sig på arbetsplatsen kunskap till den lärande miljön genom interaktiva kurser och grupparbeten. Genom kurser som fokuserar på redovisning, ekonomi, marknadsföring och informationsteknik, kommer eleverna att få en gedigen förståelse för affärsmässiga principer med fokus på ledarskap och management. Akademiker i EMBA Indonesien är ofta möjlighet att avancera i karriären till övre ledning och ledande befattningar ledarskap i internationella företag och företag.


Om detta låter intressant för dig, så ta en titt genom EMBA Indonesien program nedan och hitta den grad väntar på dig!              

sökresultat funna Filter

Executive Master of Business Administration

IPMI International Business School
EMBA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Detta är kärnan program IPMI Business School. Programmet, med ständiga förbättringar, har varit igång i tjugo år och producerade ett antal professionella chefer och ledare. ...

Läs mer