Filter
EMBA
Indonesien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära EMBA:erna i Indonesien 2019

En EMBA Indonesien program kommer att ge en utbildning från ett internationellt perspektiv på välrenommerade utbildningsinstitutioner och av hög kvalitet fakulteten. Indonesien lämnar en spännande plats för lärande hos kultur och intellekt.


EMBA Indonesien är utvecklat för yrkesverksamma arbetar för närvarande som företagare. EMBA Indonesien studenter uppmanas att ta med sig på arbetsplatsen kunskap till den lärande miljön genom interaktiva kurser och grupparbeten. Genom kurser som fokuserar på redovisning, ekonomi, marknadsföring och informationsteknik, kommer eleverna att få en gedigen förståelse för affärsmässiga principer med fokus på ledarskap och management. Akademiker i EMBA Indonesien är ofta möjlighet att avancera i karriären till övre ledning och ledande befattningar ledarskap i internationella företag och företag.


Om detta låter intressant för dig, så ta en titt genom EMBA Indonesien program nedan och hitta den grad väntar på dig!              

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Indonesien
Studietyp
Tempo
IPMI International Business School

Detta är kärnan program IPMI Business School. Programmet, med ständiga förbättringar, har varit igång i tjugo år och producerade ett antal professionella chefer och ledar ... [+]

Detta är kärnan program IPMI Business School. Programmet, med ständiga förbättringar, har varit igång i tjugo år och producerade ett antal professionella chefer och ledare. Huvuddragen i programmet är:

Harvard Business School fallstudier Metoder

IPMI Business School läroplan har vant snabbt till förändringar av begrepp och metoder i näringslivet. Liksom Harvard Business School, är IPMI Business School i första hand en fallstudie handelshögskola med fallstudier från Harvard, INSEAD, och IPMI Business School själv. Användningen av fallen eller förhållandet mellan fall och begreppsram varierar beroende på kurs ämnen och program.

Master of Business Administration (MBA) program fångar komplexiteten och oklarheter i verkliga beslutsfattandet och genomförandet i klassrummet genom fallstudier snarare än genom enbart föreläsningar. Klass diskussion om real- livet affärssituationer vägleder eleverna att identifiera problem från olika vinklar och ger väl avrundad perspektiv. Likaså gör det eleverna att utveckla en stark analytisk och problemlösning & beslutsfattande färdigheter. Dessutom ger det också eleverna med de tillämpliga kunskaper för att förstå dynamiken i näringslivet.... [-]

Indonesien Jakarta
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska