MBASTUDIES

Se de 2 mest populära EMBA:erna i Hongkong 2020

Tjäna en världsklass Executive MBA-examen med en EMBA Hongkong programmet, gjutna för att hålla tidsramen för chefer. EMBA Hong Kong sätter professionellt drivna studenter i hjärtat av en snabbt växande global kommersiell regionen. Proffs vill avancera med en EMBA Hongkong kommer att studera tillsammans med kollegor från hela världen, vilket skapar ett unikt nätverk för framtida samarbete och personlig utveckling.

Kandidater för en EMBA Hongkong erbjuds en unik balans mellan ett globalt fokus och lokala erfarenheter, vilket skapar en möjlighet för chefer och ledare att utsättas för den snabba ekonomiska utvecklingen i Kina och dess dynamiska effekter på den framtida globala verksamhet. Hong Kong, som en central kinesisk nav positioner EMBA eleverna för utmärkt kvalitet fortbildning.

En EMBA Hongkong programmet strävar efter att erbjuda dedicerade ledande befattningshavare med kompetens och tillämpbar kunskap om modernt ledarskap teori och praktik och för att underlätta metoder för problemlösning och strategiskt viktigaste att förbereda sig för de oundvikliga utmaningar levande och ständigt föränderliga omvärld av Storkina och världen.

Om du söker efter en EMBA Hongkong grad, då har du kommit till rätt ställe! Bläddra igenom dina alternativ nedan!

sökresultat funna Filter

Henley flexibel Executive MBA i asien

Henley Business School Asia
EMBA
<
Deltid
<
24 månader
Engelska
Campusstudier

Programmet kombinerar en blandning av individuella och gruppstudie, online och ansikte mot ansikte workshops. Denna innovativa och högst relevanta MBA examen är för erfarna ch ...

Läs mer

Henley flexibel Executive MBA i asien

Henley Business School Asia
EMBA
Sep 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

The Henley Flexibel Executive MBA är en 2 år deltid program avsett för erfarna chefer och upptagna chefer som vill utveckla sin internationella kompetens management.

Läs mer