EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Den EMBA utbildningen speglar vårt engagemang för relevans och kvalitet genom att fokusera på strategi och integrerande typ av verksamhet miljö där ledande befattningshavare fungera. Varje år cirka 50 personer antas till programmet. Deltagarna förväntas behålla sina heltids ansvar som arbetet under hela deras EMBA studie.

Två års studier krävs - vardera bestående av fyra terminer. Två en-vecka, in-residence utbildningar är respektive planeras i början och slutet av programmet. Det första året Programmet ger en solid grund i alla större affärsfunktioner och en introduktion till de olika föränderliga affärsmiljöer. Det andra året Programmet använder en funktionellt integrerad strategi som betonar breda strategier och policies.

Undervisningsmetoder

EMBA metod för undervisning ser alltid nytta av den starka och mångsidiga erfarenhet av deltagarna. Metoderna för undervisning varierar, men kan inkludera föreläsningar, seminarier, fallstudier, simuleringsspel, och enskilda och grupparbeten relaterade till aktuella ledningsfrågor i deltagarnas mottagande organisationer.

För att öka det pedagogiska värdet av programmet deltagarna förväntas bidra till små och stora gruppaktiviteter inom en mycket interaktiv inlärningsmiljö. Studiegrupper bildas med deltagare från olika bakgrunder och erfarenheter nivåer. Här är effektiv kommunikation och samarbetsförmåga praktiseras i syfte att uppnå vårt EMBA mål.

Förkunskapskrav

De sökande måste:

  • har fått en kandidatexamen eller yrkeskvalifikationer motsvarande grad,
  • normalt, har minst 7 års verksamhet efter avlagd examen eller relevant arbetslivserfarenhet, varav 5 år i ledande ställning, och
  • hålla en ansvarig, ledande befattning.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Kinesisk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Heltid
Price
Pris
520,000 HKD
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Hongkong - Hong Kong
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan