Filter
EMBA
Studietyp: Alla Takt: Alla

Jämför EMBA-program i Hållbarhetsstudier

En EMBA är en verkställande Masters i företagsekonomi, en post-examen utformad för studenter som redan mellanchefer vid deras nuvarande arbetsplats. Utbildningen ger dem de kunskaper de behöver för att avancera till nästa nivå, och bli ledare inom det valda området.

 

Vad är en EMBA i Sustainability? En EMBA i Sustainability lär eleverna om nödvändigheten av en hållbar utveckling i den moderna marknaden, och hur man ska hantera företag och utvecklingsprojekt på ett sätt som är miljömedveten och använder förnybara resurser och energikällor.

 

Hållbarhet är ett växande område inom näringslivet. En EMBA i detta område kommer sannolikt att bli mer värdefull som ett ökande antal företag gå mot miljövänlig utveckling.Många av de metoder som lärs ut av programmet har sitt ursprung i geovetenskap, så graden har den extra fördelen av att ge eleverna en bra bakgrund i biologi.

 

Den totala kostnaden för en EMBA i Sustainability varierar beroende på universitetet du väljer att delta. Dock är utbildningsprogrammet utformad för att ta cirka två år, så de totala kostnaderna bör beräknas i enlighet därmed.

 

Det finns många jobb som en innehavare av en EMBA i Sustainability. Företag i en mängd olika branscher, både inom den offentliga och privata sektorn, inser värdet av en hållbar utveckling, och inom en snar framtid kommer att vara ute efter att anställa chefer som har möjlighet att göra en hållbar utveckling till verklighet. Den icke-vinstdrivande sektorn har också en hel del jobb för dem som är intresserade av hållbarhet. Proffs kan fungera som oberoende konsulter eller arbete direkt för ideella organisationer runt om i världen.

 

Det finns flera fördelar med att studera för en EMBA i Sustainability nätet. Online program tillåter eleverna att studera enligt ett mer flexibelt schema, vilket är idealiskt för yrkesverksamma. Studera på nätet också tillåter eleverna att delta universitet runt om i världen utan att lämna hemmet. Andra studenter kan känna sig mer bekväm lärande i en klassrumsmiljö. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

1 Results in Hållbarhetsstudier

Business School Lausanne

EMBA i Sustainable Business är ett unikt program i Schweiz som kombinerar MBA-utbildning med en djupdykning i företagshållbarhet genom BSL - Universitetet i St. Gallen-gr ... [+]

Programöversikt

E / MBA i Sustainable Business är ett unikt program i Schweiz som kombinerar E / MBA-utbildning med en djupdykning i företagets hållbarhet genom BSL-Universitetet i St. Gallen gemensamma examen i Sustainable Business. Det är idealiskt för deltagare och yrkesverksamma som vill bygga vidare på sin befintliga erfarenhet för att göra en verklig inverkan på verksamheten.

Detta program kombinerar två program i ett, E / MBA och Diploma i hållbart företag, vilket resulterar i en helhetsinriktad lärande som förändrar hur du definierar företag och dig själv i ledande förändring och innovation för en bättre värld. Praktiskt taget tar du alla grundkurser från E / MBA-programmet och fortsätter med ett års specialisering inom hållbarhet. Resultatet är ett program som formar dig till en självmedveten, kunnig och hållbarhetsmedveten affärspraktiker.... [-]

Schweiz Lausanne
February 2019
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska