Executive MBA i Hållbar utveckling i Schweiz

Sök bland EMBA-program i Hållbar utveckling i Schweiz 2018/2019

Hållbar utveckling

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

Studien av hållbarhet är en djup inblick i de regenerativa processerna som minimerar miljöavfall och minskar beroendet av begränsade syntetiserade eller naturresurser. Dessa program kan dyka in i strategier för förnybar energi, minskning av koldioxidavtryck och effektivitet som syftar till att minska driftskostnaderna samtidigt som de stöder miljön.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

De mest populära Executive MBA-programmen i Hållbar utveckling i Schweiz 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Hållbar utveckling Schweiz.  Testa vår kategori MBA Hållbar utveckling istället.

Sök efter liknande program här