Executive MBA i Hållbar utveckling i Schweiz

Sök bland EMBA-program i Hållbar utveckling i Schweiz 2019

Hållbar utveckling

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

Studenter som går in i ett program för hållbarhet kan instrueras i förnybara energikällor och effekterna av okontrollerat avfall på miljön. Instruktion i datautvärdering och processbedömning kan inträffa, förbereda individer att hjälpa sin industri eller arbetsgivare med gröna energianval.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

De mest populära Executive MBA-programmen i Hållbar utveckling i Schweiz 2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Hållbar utveckling Schweiz.  Testa vår kategori MBA Hållbar utveckling istället.

Sök efter liknande program här