Filter
EMBA
Storbritannien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland EMBA-program i Hälsoförvaltning i Storbritannien 2019

En Executive MBA eller EMBA, är en avancerad nivå civilekonomexamen. En Executive MBA-programmet är väldigt lik en vanlig MBA-program. Den största skillnaden är att en Executive MBA-programmet i första hand syftar till att utbilda arbetar chefer, chefer, entreprenörer och andra företagsledare.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

De mest populära Executive MBA-programmen i Hälsoförvaltning i Storbritannien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hälsoförvaltning, Storbritannien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy. ... [+]

Översikt

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy.

Utformad för dem som vill fortsätta sitt fokus på hälsovårdssektorn samtidigt som de får en bred MBA-utbildning, utvecklar den din kompetens för att generera värde, förbättra organisationseffektiviteten och öka din förmåga att arbeta med andra för att uppnå framgångsrik förändring.

Tillsammans med moduler från Executive MBA-programmet, kommer de som fokuserar på vården att genomföra två specialdesignade moduler. Moduler leds av akademiker vars forskning fokuserar specifikt på vårdhantering och inbjudna experter från vården.... [-]

Storbritannien Nottingham
Öppen antagning
Engelska
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska