Executive MBA-program i Hälsoförvaltning i Salzburg i Österrike

Se Executive MBA-program i Hälsoförvaltning 2018 i Salzburg i Österrike

Hälsoförvaltning

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

Österrike, officiellt Republiken Österrike är en federal republik och en stat av uppskattningsvis 8.470.000 människor i Centraleuropa.

Högskolor och universitet har trätt fram i denna stad, i den senaste tiden. Till exempel, specialiserat Salzburg universitet, som delar ett namn med den här stan, främst på program för utlandsstudier. Studenter även från USA kommer hit för att studera.

Be om information Executive MBA-program i Hälsoförvaltning i Salzburg i Österrike 2018

Läs Mer

Internationell Chef Mba - Vårdhantering

SMBS - University of Salzburg Business School
Campusstudier Deltid 2 år October 2018 Österrike Salzburg

Den internationella Executive MBA - Health Care Management studieprogrammet äger rum på tre internationella arenor: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC och Toronto. Dessa unika platser erbjuder bra infrastruktur med moderna klassrum. [+]

International Executive MBA - Hälsovårdsledning

Ledarutbildning för chefer inom hälsovårdssektorn

Detta studieprogram syftar till att förmedla ledarutbildning inom hälsovården på akademisk basis. Detta inkluderar den nödvändiga förståelsen av sjukvårdsmarknaden, analytiska färdigheter, sociala kompetenser, kontroll, marknadsföring, strategisk och operativ vårdhantering, systemjämförelser inom hälsovårdssektorn och vidare ämnen.

Ett viktigt mål för MBA-studiet är att förbättra ledarskapskompetensen hos ledande befattningshavare i offentliga och privata hälsovårdsinstitutioner och inom läkemedels- och medicinteknisk industri. Det syftar också till att stödja toppledare i sina beslutsroller.... [-]