Filter
EMBA
Österrike Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland EMBA-program i Hälsoförvaltning i Österrike 2019

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.

Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör också för alla typer av säsongens upplevelser.

De mest populära Executive MBA-programmen i Hälsoförvaltning i Österrike 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hälsoförvaltning, Österrike

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
SMBS - University of Salzburg Business School

Den internationella Executive MBA - Health Care Management studieprogrammet äger rum på tre internationella arenor: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC och Toronto. ... [+]

International Executive MBA - Hälsovårdsledning

Ledarutbildning för chefer inom hälsovårdssektorn

Detta studieprogram syftar till att förmedla ledarutbildning inom hälsovården på akademisk basis. Detta inkluderar den nödvändiga förståelsen av sjukvårdsmarknaden, analytiska färdigheter, sociala kompetenser, kontroll, marknadsföring, strategisk och operativ vårdhantering, systemjämförelser inom hälsovårdssektorn och vidare ämnen.

Ett viktigt mål för MBA-studiet är att förbättra ledarskapskompetensen hos ledande befattningshavare i offentliga och privata hälsovårdsinstitutioner och inom läkemedels- och medicinteknisk industri. Det syftar också till att stödja toppledare i sina beslutsroller.... [-]

Österrike Salzburg
October 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska