Executive MBA-program i Hälsoförvaltning

Jämför 3 EMBA-program i Hälsoförvaltning

En Executive Master of Business Administration grad är en typ av avancerad examen plan utformad för studenter intresserade av att studera och arbeta samtidigt. Detta utbildningsalternativ kan vara ett bra sätt för forskare att öka erfarenheten och få kritisk kunskap inom näringslivet.

Vad är en EMBA i Healthcare Management? Hälsovårdsledning är studien av övervakning och administration av hälsorelaterade system, inklusive sjukhus, medicinska laboratorier, kliniker, vårdhem och andra liknande strukturer. Detta examensprogram är speciellt utformat för att erbjuda studenterna ledningsverktyg, kommunikationsteknik och affärsförmåga som krävs för att framgångsrikt kunna driva, budget och leverera vårdrelaterade tjänster. Coursework i denna typ av program kan omfatta organisatoriskt beteende, ledarskap, affärsetik, marknadsföring av sjukvård, personalhantering, ekonomisk förvaltning och mer.

Forskare inom hälsovårdsförvaltningen kan få en mängd användbara färdigheter som kan visa sig fördelaktiga för olika branscher. Många arbetsgivare finner dessa studenter att ha starka kommunikationsförmåga, problemlösande förmågor och analytisk känsla.

Kostnaden för att tjäna ett EMBA kan variera beroende på programmets längd och platsen för universitetet som erbjuder det. I vissa fall kan en studerandes arbetsgivare ersätta kostnaden för denna examen. Intresserade personer ska prata med handledare och skolträffkontor för mer information.

Positioner inom vårdhantering kan vara mycket lukrativa och uppfyllande, och det finns en mängd olika jobbtitel som en kandidat kan driva. En elev kan överväga att arbeta som sjukhusadministratör med ansvar för att sjukhuset fungerar smidigt. Gemensamma ställningstjänster omfattar komplexa budgeteringar, anställning och lagöverensstämmelse. Andra potentiella positioner är analytiker för intäktshantering, försörjningssekreterare, hälsopolitisk analytiker, informationschef för hälsa och många andra.

Universiteten runt om i världen erbjuder EMBA-grader inom vårdhantering. Naturen i dessa grader tillåter ofta studenter att studera nära hemmet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Verkställande Mba Sjukvård

Nottingham University Business School
Campusstudier Deltid 2 - 4 år Öppen antagning Storbritannien Nottingham

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy. [+]

Översikt

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy.

Rankad 21: a i världen, 2: a i Storbritannien och 1: a för löneökning efter examen i den senaste Economist Executive MBA, kan det studeras deltid över 2-4 år.

Utformad för dem som vill fortsätta sitt fokus på hälsovårdssektorn samtidigt som de får en bred MBA-utbildning, utvecklar den din kompetens för att generera värde, förbättra organisationseffektiviteten och öka din förmåga att arbeta med andra för att uppnå framgångsrik förändring.

Tillsammans med moduler från Executive MBA-programmet, kommer de som fokuserar på vården att genomföra två specialdesignade moduler. Moduler leds av akademiker vars forskning fokuserar specifikt på vårdhantering och inbjudna experter från vården.... [-]


Internationell Chef Mba - Vårdhantering

SMBS - University of Salzburg Business School
Campusstudier Deltid 2 år October 2018 Österrike Salzburg

Den internationella Executive MBA - Health Care Management studieprogrammet äger rum på tre internationella arenor: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC och Toronto. Dessa unika platser erbjuder bra infrastruktur med moderna klassrum. [+]

International Executive MBA - Hälsovårdsledning

Ledarutbildning för chefer inom hälsovårdssektorn

Detta studieprogram syftar till att förmedla ledarutbildning inom hälsovården på akademisk basis. Detta inkluderar den nödvändiga förståelsen av sjukvårdsmarknaden, analytiska färdigheter, sociala kompetenser, kontroll, marknadsföring, strategisk och operativ vårdhantering, systemjämförelser inom hälsovårdssektorn och vidare ämnen.

Ett viktigt mål för MBA-studiet är att förbättra ledarskapskompetensen hos ledande befattningshavare i offentliga och privata hälsovårdsinstitutioner och inom läkemedels- och medicinteknisk industri. Det syftar också till att stödja toppledare i sina beslutsroller.... [-]


Verkställande Mba Inom Vårdhantering

Oakland University School of Business Administration
Campusstudier Deltid 21 månader February 2018 Amerikas förenta stater Rochester

Utformad för att ge vårdpersonal en förståelse för ledningskoncept och färdigheter som hjälper dem att effektivt hantera inom vårdindustrin [+]

Executive MBA i vårdhantering Executive MBA i Health Care Management (EMBA-HCM) är utformad för att ge vårdpersonal en förståelse för de ledningskoncept och färdigheter som kommer att hjälpa dem att effektivt hantera inom vårdindustrin. Programmet är inriktat mot läkare och vårdpersonal med minst fem års erfarenhet, som vill ha en stark förståelse för den operativa och strategiska ledningen inom vårdindustrin. Valfria kursalternativ - Resultatbedömning inom sjukvården - Nya företag inom vården - Faciliteter Planering och utvärdering - Projektledning inom sjukvården - Managing Technology in Health Care - Datalagring i sjukvården - Hälso- och sjukvårdsmarknadsföring och konsumentnöjdhet - Nya vårdcentraler. Utveckling - Sjukhusfinansiering och hanterad vård - Fusioner och förvärv i HC - Prognoser inom sjukvården - Kvalitetssäkring i vården - Kostnadshantering inom sjukvården - Regeringens politik i vården - Internationella jämförelser inom sjukvården - Hantera kulturell mångfald - Sjukhusadministrationen - Att omvandla hälso- och sjukvårdsorganisationen - Kontrakt och förhandlingar inom sjukvården ... [-]