MBASTUDIES

Se de 2 mest populära EMBA:erna i Grekland 2022

Grekland är ett land med en rik historia och nu är forntida och modern på samma gång. En EMBA i Grekland skulle ge studenterna en utbildning av hög kvalitet i samma kulturellt och intellektuellt stimulerande miljö som ledde till verk av några av historiens största filosofer.


EMBA i Grekland underlättas genom rigorös kurser, seminarier och workshops. Programmen är utformade för dagens yrkesverksamma som vill avancera till högre nivåer, såsom ledning. Studenter i EMBA Grekland är försedd med en stark verksamhet Foundation genom kurser om ämnena ekonomi, finans, marknadsföring, IT och redovisning. EMBA Grekland programmen kompletteras av på arbetsplatsen upplever att eleverna kan ta med sig till lärandemiljön.


EMBA Grekland program är utformade så att eleverna kan fortsätta att arbeta i sina yrken och fortsatt sin utbildning.Om detta låter som vad du söker, ta en titt nedan och du kan hitta den utbildning för dig!

sökresultat funna Filter

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
EMBA
<
Deltid
<
24 månader
Engelska
Campusstudier

IHU Executive MBA är ett högkvalitativt 24-månaders program undervisat under en längre helg en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klasserna ...

Läs mer

MBA executive

DEI College
EMBA
Engelska
Campusstudier

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, må ...

Läs mer