Filter
EMBA
Grekland Studietyp: Alla Tempo: Deltid

2 Executive MBA-examina på deltid i Grekland

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Grekland utvecklat sitt utbildningssystem med högre utbildning i toppen. Över 40% av alla greker bor i Aten och det är också där de bästa möjligheterna att bedriva en högre utbildning är. Gränsar till Albanien, Makedonien, Bulgarien och Turkiet, är Grekland en turist pärla med en av världens 's fantastiska stränder.

De 2 bästa Executive MBA-program på deltid i Grekland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

International Hellenic University (IHU)

IHU Executive MBA är ett högkvalitativt 24-månaders program undervisat under en längre helg en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klas ... [+]

IHU Executive MBA är ett 24-månaders program som lärs ut under en långhelg (inklusive fredag) en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klasserna.

Vårt program är utformat för upptagna proffs för att fördjupa sin karriär utan att förlora fart. Den flexibla undervisningsplanen syftar till att göra det möjligt för studenter från olika bakgrunder att delta i klasserna. Vidare används en rad olika undervisningsmetoder för att underlätta inlärning, till exempel workshops, utveckling av mjuka färdigheter och integrering av seminarier.

Undervisningen sker på campus i Thessaloniki.

Nästa intag: Ansökan accepteras tills de erbjudna platserna uppfylls.... [-]

Grekland Thessaloniki
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) har en lång och stolt historia av att vara en innovativ affärsskola - och en del av en ledande tekniska universitet - med "nyttiga läran ... [+]

Den Strathclyde MBA har varit tillgänglig utanför Storbritannien sedan 1988, med tusentals MBA kursdeltagare nu examen och många fler studerar för närvarande i sitt eget land.

Den Strathclyde MBA har många studievägar, men vi betonar vår "en MBA" tillvägagångssätt. Den Executive MBA du studerar via en av våra internationella centra är exakt samma program som du skulle studera i Glasgow, och akademiker som levererar de centrala delarna av programmet i ditt land levererar även MBA i Glasgow.

Programmet formatet är speciellt utformad för upptagna chefer som behöver kombinera karriär och familjeliv med kraven från MBA-studier. Flexibiliteten i deltids tillvägagångssätt gör det möjligt för deltagarna att examen inom två år. Dock kan studien spridas över en längre period om det behövs, till maximalt sex år.... [-]

Grekland Athens
Augusti 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska