Executive MBA-program i Food and Beverage Business

Jämför EMBA-program i Food and Beverage Business

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Kontakta skolor direkt - Jämför Executive MBA-program i Food and Beverage Business 2019

Läs Mer

MBA i vinhandel

California State University Sonoma
Campusstudier Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 1 - 3 år March 2019 Amerikas förenta stater 1801 + 2 fler

Dagens vinindustri förändras. Mer än bara att möta branschens behov, hjälper Sonoma MBA i Wine Business att forma hur industrin utvecklas i krav från globalisering, teknik och föränderliga bestämmelser. Den internationellt ackrediterade Sonoma Executive MBA i Wine Business levereras med schema, relevans och ledarskap fokus för utbildade proffs på chefschef, direktör och verkställande nivåer. [+]

Sonoma MBA i vinhandel

Låt din passion bli ditt yrke.

Dagens vinindustri förändras. Mer än bara att möta branschens behov, hjälper Sonoma MBA i Wine Business att forma hur industrin utvecklas i krav från globalisering, teknik och föränderliga bestämmelser.

Detta specialprogram är det enda i sitt slag och utrustade studenter med kunskap om vinbranschen och branschspecifika verktyg för att leverera resultat i dagens konkurrenskraftiga globala vinmarknader. Programmet är internationellt ackrediterat och levereras i deltid för yrkesverksamma (två år) eller heltidsspår för studenter som vill slutföra programmet på ett år.

Studenter får kunskap och erfarenhet att konstruera och presentera kvantitativ analys, inklusive dataanalys, ekonomi och kostnadsredovisning och kontroll. Studenter utvecklar också ledarskapskommunikation färdigheter för att hantera människor etiskt och effektivt för att uppnå mål och förbereda initiativ på uppdrag av någon organisation.... [-]