EMBA-examen i Finans på distans

Sök bland EMBA-program i Finans på distans 2019

Finans

Executive MBA-programmet är ett globalt management program utformat för att möta behoven av mitt i karriären.Den utvecklar effektiva chefer för dagens 's dynamiska globala organisation

En master i företagsadministration (MBA) med en fördjupning i finans är en avancerad två-årig utbildning som omfattar ekonomiska frågor i affärsvärlden, såsom ekonomisk planering, hantering av pengar och redovisning. Att ta en MBA i finans kan leda till förbättrade karriärutsikter och yrkeskunskaper.  

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Be om information Executive MBA-program i Finans på distans 2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Finans distance.  Testa vår kategori MBA Finans Distansutbildning istället.

Sök efter liknande program här