$close

Filter

Visa resultat

Sök bland EMBA-program i Finans på distans 2022

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.Förstå komplexiteten i den globala ekonomin är avgörande för varje finansiell professionell och verkställande. EMBA Finance Programmet ger studenterna möjlighet att vara avstämd med den senaste utvecklingen i… Läs mer

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.

Förstå komplexiteten i den globala ekonomin är avgörande för varje finansiell professionell och verkställande. EMBA Finance Programmet ger studenterna möjlighet att vara avstämd med den senaste utvecklingen i den globala ekonomin särskilt om hur man handskas med återkommande finanskrisen. Utbyte av idéer bland finansiella proffs i klassen ger briljanta strategier, vilket ger flexibilitet och konkurrenskraft.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information Executive MBA-program i Finans på distans 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Din helg, din stad-tjäna en Ivy League MBA nära hemmet.

Din helg, din stad-tjäna en Ivy League MBA nära hemmet. -
EMBA
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet
 
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Executive MBA-modellen kombinerar den komplexa och tillämpade karaktären av yrkesutövning med den analytiska och konceptuella nivån på forskarutbildning.

Executive MBA-modellen kombinerar den komplexa och tillämpade karaktären av yrkesutövning med den analytiska och konceptuella nivån på forskarutbildning. -
EMBA
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet