EMBA-examen i Fastigheter på distans

Sök bland EMBA-program i Fastigheter på distans 2018/2019

Fastigheter

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

MBA Fastigheter är en blandning av praktiska och teoretiska programmen till förståelse markexploatering i allmänhet. Studenter i detta program kommer att få fördjupad kunskap om metoder och strategier som används för att förvalta fastigheter utveckling, liksom utnyttjande av ekonomiska faktorer i rinnande bebyggelseutveckling, försäljning och köp av fastigheter. 

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Be om information Executive MBA-program i Fastigheter på distans 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Fastigheter distance.  Testa vår kategori MBA Fastigheter Distansutbildning istället.
Fastigheter

Sök efter liknande program här