EMBA-examen i Fastigheter på distans

Sök bland EMBA-program i Fastigheter på distans 2019

Fastigheter

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

Fastighetsbranschen fortsätter att vara en av de stora topp globala företag. Det finns en stor efterfrågan på marknaden för människor som har utbildning för fastigheter tekniker. Det är därför, att lägga till en MBA i Real Estate till din akademiska profil är en stor fördel för dig. Du får hyras i investeringar och private equity jobb förvaltning och anses vara en av de bästa eftertraktade chefer och chefer inom detta område.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information Executive MBA-program i Fastigheter på distans 2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Fastigheter distance.  Testa vår kategori MBA Fastigheter Distansutbildning istället.
Fastigheter

Sök efter liknande program här