Executive MBA-program i Försäkringsvetenskap

Jämför EMBA-program i Försäkringsvetenskap

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Det finns en hälsosam efterfrågan på kandidater med en examen i Aktuariella vetenskaper. Det finns generellt gott om möjligheter till karriärutveckling och högre löner. Den största arbetsgivaren är försäkringsbranschen. Det finns dock ytterligare sysselsättning inom andra sektorer, till exempel sjukvård, tillverkning och transport. Aktuariefackmän arbetar för privata företag, universitet och regering. Några vanliga jobbtitel inkluderar analytiker, senior aktuariell analytiker, konsult, chef, vice president, direktör, riskansvarig och chef aktuar. Tävlingen om dessa positioner växer, och individer som förvärvar ytterligare aktuella referenser har ofta en fördel på arbetsmarknaden.

Kontakta skolor direkt - Jämför Executive MBA-program i Försäkringsvetenskap 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Försäkringsvetenskap.  Testa vår kategori MBA Försäkringsvetenskap istället.
Försäkringsvetenskap

Sök efter liknande program här