Executive MBA-program i Företagsverksamhet

Jämför 2 EMBA-program i Företagsverksamhet

Anmälan i ett EMBA-program kan hjälpa eleverna att bygga vidare på kunskaper som de redan har uppnått genom flera år inom sitt utvalda karriärområde. Denna typ av program kan vidareutveckla en studerandes utbildning och kan till och med leda till karriärutvecklingar i framtiden.

Vad är en EMBA i näringslivet? Det är ett avancerat examensprogram som syftar till att ge studierexpertis inom alla aspekter av affärsområdet, från administration och personal till kommunikation och strategi. Kurser täcker vanligtvis ett brett spektrum av enskilda ämnen, bland annat managementteori, grundläggande affärspraxis, marknadsföring och ekonomi. Programmet kan också innehålla relevanta allmänna utbildningskurser, till exempel skrivning och redovisning, för att bättre förbereda studenter för karriär inom affärsområdet.

Studenter utvecklar vanligtvis flera kritiska färdigheter samtidigt som de ingår i ett EMBA i Business-programmet. Utmärkt ledarskapsförmåga kan hjälpa studenter att lyckas på affärsområdet och kan leda till arbetstillfällen och högre löner i framtiden. Kritiska tänkande färdigheter kan göra det möjligt för studenter att navigera i affärsstrategier, medan kommunikationsförmåga är till hjälp i sitt personliga och professionella liv.

Medan ett EMBA-program oftast tar ungefär två år att slutföra, varierar priset mellan universitet. Plats och uppsatta studiekostnader kan påverka priset eftersom varje skola är annorlunda.

Att ha en EMBA i Business kan ge studenterna möjlighet till många engagerande, snabba karriärer. Många elever väljer att starta egna företag, medan andra föredrar att bli företagsledare för befintliga. Vissa hittar jobb som konsulter. De som gillar kreativa karriärer blir ibland PR-specialister eller marknadsförare. Jobb som kommunikationschefer, rekryterare eller marknadsanalytiker kan också vara tillgängliga.

Med digital teknik som växer snabbt, erbjuder fler universitet EMBA-program online. Inskrivning i online klasser ger studenterna den flexibilitet de behöver för att skapa sina egna scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

 

Läs Mer

Executive MBA I Innovation & Business Creation

TUM School of Management Executive Programs
Campusstudier Deltid 3 - 4 terminer April 2018 Tyskland Munich

MBA i innovation och Affärsskapande vid TUM School of Management har åtagit sig att vara en ledande program för yrkesverksamma entreprenörskap. Den kombinerar en utmärkt ledarskapsutbildning med individuell innovation och uppstart [+]

MBA i innovation och Affärsskapande vid TUM School of Management har åtagit sig att vara en ledande program för yrkesverksamma entreprenörskap. Den kombinerar en utmärkt ledarskapsutbildning med individuell innovation och igångkörning rådgivande.

I utbildningsmoduler, kommer du utveckla dina kompetensen och vässa din entreprenörs förståelse. I projektmodulerna får du lära dig hur man framgångsrikt etablera ett företag, från att utveckla en affärsmodell för att komma in på marknaden.

Skäl för Executive MBA i innovation och nyföretagande: Hög kvalitet fortbildning: Studera på TU München - University of Excellence Unik fokus: Entreprenörskap och innovation Deltid EMBA för yrkesverksamma: 12-månadersprogram plus magisteruppsats Hands-on: Projektarbete med professionell rådgivning Exceptionella partners: UC Berkeley, McKinsey, UnternehmerTUM Krav: ... [-]

Executive MBA I Business & IT

TUM School of Management Executive Programs
Campusstudier Deltid 3 - 4 terminer October 2018 Schweiz St.Gallen Tyskland Munich + 2 fler

Efterfrågan på chefer som har omfattande IT know-how samt djupgående allmän förvaltning kunskap växer ständigt. Det är där Executive MBA i Business & IT vid TUM School of Management och Institutet för information [+]

Efterfrågan på chefer som har omfattande IT know-how samt djupgående allmän kunskap inom management växer ständigt. Det är här Executive MBA i Business & IT Vid Technische Universität München och Institutet för Information Management vid universitetet i St Gallen komma in. På initiativ av "Europeiska CIO Association" och "VOICE-Verband der IT-Anwender eV", Den Executive MBA i Business & IT lanserades 2013. Dessutom är många samarbetspartners inblandade intensivt i programmet t.ex. Atos, Bayer, Henkel, Schindler och Tata. Fokus i Executive MBA-program ligger på mellan företag och IT, eftersom dessa är viktiga faktorer för en framgångsrik företagsledning. Kursinnehållet presenteras interaktivt genom att kombinera omfattande, etablerade akademiska modeller med praktisk erfarenhet. Överföringen av kunskap till ett företags sammanhang är möjligt genom att använda IT-baserade exempel och fall, och genom att föra diskussioner. Otaliga CIO, bland andra, som delar sina personliga erfarenheter och utmaningar, bidra till programmet. Våra deltagare som kommer från teknisk bakgrund ges omfattande insikter i det strategiska beslutsfattandet i ett företag och få en djup förståelse för möjligheter och risker med IT-applikationer inom den allmänna ramen för ett företag.... [-]