Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 3 EMBA-program i Företagsledning

Efter att ha erhållit en kandidatexamen går många studenter in i sitt utvalda karriärfält med önskan att så småningom fortsätta sin utbildning. Ett EMBA-program tar vanligtvis en studerandes arbetserfarenhet och bygger på den för att öka kunskapen inom hans eller hennes utvalda karriärfält.

Vad är en EMBA i företagsledning? Utformat för att förbereda studenter för chefsroller i näringslivet, ger detta program ofta studenternas specialkunskaper i ämnen som strategi, managementteori och marknadsföringsteknik. Varje kurs ger vanligtvis studenter en större förståelse för hur ett företag fungerar globalt och hur man navigerar på karriärområdet med framgångsrik strategi och genomförandeprocedurer.

Många färdigheter kan odlas genom ett EMBA i Business Management-programmet. Medan starka kommunikationsförmågor kan vara användbara både professionellt och personligt kan ledarskapsförmåga hjälpa eleverna att sticka ut som anställningsutsikter och så småningom kunna leda till arbetstillfällen. Kritiska tänkande färdigheter kan också visa sig vara nödvändiga i näringslivet.

Det tar vanligtvis studenterna två år att slutföra ett EMBA-program, men priserna skiljer sig åt mellan skolorna. Varje universitet har sina egna program och avgifter, så kostnaderna kan variera drastiskt.

Att ha en EMBA i företagsekonomi kan kvalificera studenter för ett antal engagerande karriärer. Många använder sin erfarenhet och kunskap för att bli företagsledare eller VD för befintliga företag, medan andra föredrar att starta eget företag. Vissa väljer karriärer som marknadsförare, dataanalytiker eller företagskonsulter. De som föredrar att arbeta i finansavdelningen arbetar ibland som kompensationschefer. Jobb som projektledare, företagsrekryterare eller annonsledare kan också vara tillgängliga.

Med den snabba expansionen av teknik är onlineklasser mer populära än någonsin tidigare. Att ta klasser på distans kan hjälpa eleverna att ha flexibilitet att balansera skolan med sina personliga liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Företagsledning

ESIC Business & Marketing School

Executive MBA i Business Management - EMBA riktar sig till erfarna proffs, som inom sina organisationer utför arbete som kännetecknas av beslutsfattande och hantering av ... [+]

EMBA-program i Företagsledning.

Executive MBA i Business Management - EMBA riktar sig till erfarna proffs, som inom sina organisationer utför arbete som kännetecknas av beslutsfattande och hantering av affärsresurser samt de yrkesverksamma som utför liknande och kompletterande funktioner i ledande befattningshavare.

Ett komplett träningsprogram som fokuserar på:

Strategiska överväganden av toppledning, kombinera aspekter av miljöförståelse och strategisk utveckling;Påverkan av tekniska och mänskliga "nyckel" faktorer;Finansiella tekniker och redovisningssystem, vars utveckling innefattar de internationella aspekterna av förvaltningen.Strategiskt marknadsperspektiv, inklusive affärsöverväganden, som borde vara närvarande i toppledningen;Processer och verksamheter som genererar produkter och tjänster som tillgodoser kundernas behov och deras inverkan i gruppen av yrkesverksamma som arbetar i företaget.Integrerande tillvägagångssätt för de ledande färdigheter som utgör den centrala axeln av verksamheten i allmän riktning.mål... [-]
Brasilien Curitiba
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
600 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Pontificia Comillas

Den officiella Executive magisterexamen i Business Management (MBA) erbjuds av ICADE Business School, en särskild avdelning inom fakulteten för ekonomi och företagsekonom ... [+]

Executive magisterexamen i Business Management (MBA)

Den officiella Executive magisterexamen i Business Management (MBA) erbjuds av ICADE Business School, en särskild avdelning inom fakulteten för ekonomi och företagsekonomi, som specialiserat sig på forskarutbildningskurser inom ekonomi och företagsekonomi. Med en meritlista som omfattar över 23 generationer av forskar chefer och en nivå av akademisk excellens som är oöverträffad, är detta det sjunde året (2017-2018 läsår) att masterprogrammet erbjuds som en officiell grad anpassas till den kraven i European Higher Education Area.

Antagning

Behörighetskrav:

Officiell universitetsLicentiat eller Lägre högskoleexamen examen med minst tre års professionell erfarenhet av att arbeta i positioner med mitten / hög nivå av ansvar. Officiella Diploma akademiker som kan visa sig ha minst fem års yrkeserfarenhet på nyckelpositioner. Metoder och mål ... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Heltid
Deltid
10 - 14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
CESTE Business School

Executive MBA är en magisterexamen i företagsekonomi, särskilt inriktade på proffs, affärsmän och chefer med mycket yrkeserfarenhet. Förutom att ge en global vision av nä ... [+]

Executive MBA är en magisterexamen i företagsekonomi, särskilt inriktade på proffs, affärsmän och chefer med mycket yrkeserfarenhet. Förutom att ge en global vision av näringslivet och uppmuntra utbyte av erfarenheter med facilitatorer (anmärkningsvärda experter inom sina områden) och medstudenter har vårt program ett särskilt distinkt drag för att främja en didaktisk, vågad och praktisk mänsklig erfarenhet.

Executive MBA är en Master i Business Administration speciellt utformad för proffs, affärsmän och chefer med mycket yrkeserfarenhet.

Executive MBA på CESTE är inte en MBA för deltid postgraduate. Skillnaden mellan båda typerna av program är tydlig och ligger i deltagarna själva. Medan i en doktorsexamen är majoriteten av studenterna nyutbildade akademiker med liten eller ingen yrkeserfarenhet, är Executive MBA-deltagaren en professionell som uppskattar inte bara kvaliteten på underlättarna i programmet men som också värderar mycket positivt kunskapsutbytet mellan deltagarna. Metoden är effektivt anpassad för att säkerställa maximal nytta av denna kunskapsutbyte mellan undervisare och studenter. Gruppmedverkan är ett av de mervärden som mästaren för chefer har tillagt.... [-]

Spanien Zaragoza
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska