Executive MBA-program i Företagsledning

Jämför 2 EMBA-program i Företagsledning

Efter att ha erhållit en kandidatexamen går många studenter in i sitt utvalda karriärfält med önskan att så småningom fortsätta sin utbildning. Ett EMBA-program tar vanligtvis en studerandes arbetserfarenhet och bygger på den för att öka kunskapen inom hans eller hennes utvalda karriärfält.

Vad är en EMBA i företagsledning? Utformat för att förbereda studenter för chefsroller i näringslivet, ger detta program ofta studenternas specialkunskaper i ämnen som strategi, managementteori och marknadsföringsteknik. Varje kurs ger vanligtvis studenter en större förståelse för hur ett företag fungerar globalt och hur man navigerar på karriärområdet med framgångsrik strategi och genomförandeprocedurer.

Många färdigheter kan odlas genom ett EMBA i Business Management-programmet. Medan starka kommunikationsförmågor kan vara användbara både professionellt och personligt kan ledarskapsförmåga hjälpa eleverna att sticka ut som anställningsutsikter och så småningom kunna leda till arbetstillfällen. Kritiska tänkande färdigheter kan också visa sig vara nödvändiga i näringslivet.

Det tar vanligtvis studenterna två år att slutföra ett EMBA-program, men priserna skiljer sig åt mellan skolorna. Varje universitet har sina egna program och avgifter, så kostnaderna kan variera drastiskt.

Att ha en EMBA i företagsekonomi kan kvalificera studenter för ett antal engagerande karriärer. Många använder sin erfarenhet och kunskap för att bli företagsledare eller VD för befintliga företag, medan andra föredrar att starta eget företag. Vissa väljer karriärer som marknadsförare, dataanalytiker eller företagskonsulter. De som föredrar att arbeta i finansavdelningen arbetar ibland som kompensationschefer. Jobb som projektledare, företagsrekryterare eller annonsledare kan också vara tillgängliga.

Med den snabba expansionen av teknik är onlineklasser mer populära än någonsin tidigare. Att ta klasser på distans kan hjälpa eleverna att ha flexibilitet att balansera skolan med sina personliga liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

 

Läs Mer

Verkställande magisterexamen i företagsekonomi (Executive MBA)

Universidad Pontificia Comillas
Campusstudier Heltid Deltid 10 - 14 månader September 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Den officiella Executive magisterexamen i Business Management (MBA) erbjuds av ICADE Business School, en särskild avdelning inom fakulteten för ekonomi och företagsekonomi, som specialiserat sig på forskarutbildningskurser inom ekonomi och företagsekonomi. Med en meritlista som omfattar över 23 generationer av forskar chefer och en nivå av akademisk excellens som är oöverträffad, är detta det sjunde året (2017-2018 läsår) att masterprogrammet erbjuds som en officiell grad anpassas till den kraven i European Higher Education Area. [+]

Executive magisterexamen i Business Management (MBA)

Den officiella Executive magisterexamen i Business Management (MBA) erbjuds av ICADE Business School, en särskild avdelning inom fakulteten för ekonomi och företagsekonomi, som specialiserat sig på forskarutbildningskurser inom ekonomi och företagsekonomi. Med en meritlista som omfattar över 23 generationer av forskar chefer och en nivå av akademisk excellens som är oöverträffad, är detta det sjunde året (2017-2018 läsår) att masterprogrammet erbjuds som en officiell grad anpassas till den kraven i European Higher Education Area.

Antagning

Behörighetskrav:

Officiell universitetsLicentiat eller Lägre högskoleexamen examen med minst tre års professionell erfarenhet av att arbeta i positioner med mitten / hög nivå av ansvar. Officiella Diploma akademiker som kan visa sig ha minst fem års yrkeserfarenhet på nyckelpositioner. Metoder och mål ... [-]

Professionella verkställande magisterexamen i företagsekonomi

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration
Campusstudier Deltid 24 månader March 2019 Brasilien Rio de Janeiro

Den Executive Master i Business Management Professional (MEX) EBAPE är en mycket kvalificerad program för toppnivå akademiker i landet eller utomlands, som är ... [+]

Executive Master i Business Management Professional

Den Executive Master i Business Management Professional (MEX) EBAPE är en högt kvalificerade studerande till översta nivån av landet eller utomlands program, som agerar eller har som mål att agera inom området företagsekonomi.

Kursen ges på kvällen och ska slutföras inom 24 månader med godkänd magisteruppsats. Lektionerna börjar alltid i början av varje år, och dess delade struktur kvartal.

Klasser kommer att hållas under veckan från måndag till fredag, från 18:30 till 21:45, vilket kommer att ge studenten en magisterexamen att förena sin yrkesverksamhet.

MEX möjliggör master:

• motion ledningsfunktioner eller högsta ledningen • Utveckla företagande ledningskompetens • undervisning i skolor eller institutioner för högre inom administration • Ge råd... [-]