MBASTUDIES.SE

Jämför Executive MBA-program på deltid in Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Utbildning i Förenade Arabemiraten har sina fördelar: sol, hav, sand, skattefria inkomster efter examen och några av de bästa universiteten i Gulf region.In Dessutom ett antal högt rankade universiteten baserade i andra länder har filial campus i UAE.

Rak, eller Ras Al Khaimah är en stad på norra kusten av Förenade Arabemiraten. Staden är känd för sina historiska sanddyner och etniska stammar. Staden är också hem för några av de bästa lagen och högskolor affärer i landet och regionen.

Be om information Executive MBA-program på deltid in Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten 2019

sökresultat funna Filter

MBA (verkställande)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Campusstudier Deltid 3 år Kontakt Skolan Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra

Programmet undervisas i Förenade Arabemiraten. Den Executive MBA är en deltid program för affärsmän förbereder sig för att bli ledande befattningshavare. Fokus ligger på utveckling av kunskap och förståelse av strategiska ledningsfrågor i syfte att reflektera över och förbättra verksamheten och förvaltningspraxis.