Se Executive MBA-program i Entreprenörskap i Nordamerika 2020

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.Personer som funderar på att starta eget kan dra nytta av en MBA i entreprenörskap. Denna examen lär student… Läs mer

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

Personer som funderar på att starta eget kan dra nytta av en MBA i entreprenörskap. Denna examen lär studenterna grunderna i att starta ett företag och hur man får det att bli framgångsrikt i den lokala eller globala marknaden.

Spanning 23 länder, är Nordamerika kontinent fylld med utbildningsmöjligheter. Eleverna har möjlighet att lära sig flera språk och utveckla en förståelse för vitt skilda kulturer.

Se alla Executive MBA-program i Entreprenörskap i Nordamerika 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Hult International Business School
London, United Kingdom + 6 Mer

Integrera din utbildning i ett livligt arbete och hemlivet genom att anpassa var, hur och vad du studerar med Hult mycket flexibla deltid Global Executive MBA-program.

Integrera din utbildning i ett livligt arbete och hemlivet genom att anpassa var, hur och vad du studerar med Hult mycket flexibla deltid Global Executive MBA-program. Läs mindre
EMBA
01 Aug 2020
Deltid
18 månader
Engelska
Campusstudier
 
California Institute of Advanced Management
El Monte, USA

CIAM : s verkställande ledning

CIAM : s verkställande ledning Läs mindre
EMBA
01 Sep 2020
Heltid
Deltid
11 månader
Engelska
Campusstudier
Online