MBASTUDIES

Jämför 3 EMBA-program i Energistudier

En Executive Master of Business Administration är en examen som erbjuder arbetsledare möjlighet att få vidareutbildning och specialutbildning om ledarskapsformer och aktiviteter. Genom att fokusera på kurser och projekt som främjar strategiskt, högre nivåtänkande kan denna grad skärpa kompetens för framtida eller fortsatt framgång i en verkställande roll.

Vad är en EMBA i energistudier? Typiskt inriktade på anställda som för närvarande arbetar för en offentlig organisation eller annan arbetsgivare som fokuserar på energibesparing och användning, är huvudmålet med ett EMBA i energiteknik att utbilda eleverna att genomföra en energiplan. Detta program kommer att finjustera elevernas färdigheter och befintliga kunskaper genom att presentera energiproblem och ta itu med nuvarande strategier och trender för att övervinna dessa utmaningar.

Studenter som genomför ett EMBA i Energy Studies-programmet kan förvänta sig att ta upp problemlösningsförmåga när de försöker lösa utmaningar inom energihantering. Dessutom kan de också skörda fördelarna med nätverkande med likasinnade individer och också lära sig att fungera effektivt i en gruppinställning.

Denna specifika examen kan variera i kostnad, beroende på vilken institution man deltar i. Generellt sett, eftersom den typiska studenten också är en heltidsanställd, kommer programmet troligen att ta två år.

När en student tjänar sitt EMBA i energistudier, kan han eller hon vara en ledande kandidat för ledande eller verkställande jobb avseende avfallssänkande, energieffektivitet eller vattenhushållning. Eftersom det finns olika ekonomiska komponenter som lärs ut, kan en individ med säkerhet också införliva dessa färdigheter för att få en position som använder dessa färdigheter utöver specialisering i energi. Det här spännande fältet har genomgått förändringar genom åren och är bunden att fortsätta utvecklas, så specialister kan vara efterfrågan.

EMBA i Energy Studies program finns i olika institutioner och universitet. Oavsett om du tittar lokalt, online eller försöker delta i ett program i en annan stad, kan du förvänta dig att finjustera dina färdigheter och bygga på din specialitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

3 Resultat i Energistudier Filter

PhD i Petroleum Engineering

-
EMBA
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Doktorn i petroleumteknik är ett 3-årigt program som förbereder forskare för energisektorn. Studenten förväntas genomföra den teoretiska förberedelsen under det första året oc ...

Läs mer

Executive MBA i energi

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
EMBA
<
Heltid
<
15 månader
Engelska
Internet

EMBA i Energy Designad i samband med energibranschen ger en världsklass MBA framtida energiledare som levereras i första hand på nätet. Detta kan vara den bästa investering du ...

Läs mer

EMBA i energihushållning

German Business School
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Huvudområdet vår EMBA i Energy Management adresser till anställda som arbetar i offentliga organisationer eller (energiintensiva tillverknings-) företag med inriktning mot avf ...

Läs mer