Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 3 EMBA-program i Energistudier

En Executive Master of Business Administration är en examen som erbjuder arbetsledare möjlighet att få vidareutbildning och specialutbildning om ledarskapsformer och aktiviteter. Genom att fokusera på kurser och projekt som främjar strategiskt, högre nivåtänkande kan denna grad skärpa kompetens för framtida eller fortsatt framgång i en verkställande roll.

Vad är en EMBA i energistudier? Typiskt inriktade på anställda som för närvarande arbetar för en offentlig organisation eller annan arbetsgivare som fokuserar på energibesparing och användning, är huvudmålet med ett EMBA i energiteknik att utbilda eleverna att genomföra en energiplan. Detta program kommer att finjustera elevernas färdigheter och befintliga kunskaper genom att presentera energiproblem och ta itu med nuvarande strategier och trender för att övervinna dessa utmaningar.

Studenter som genomför ett EMBA i Energy Studies-programmet kan förvänta sig att ta upp problemlösningsförmåga när de försöker lösa utmaningar inom energihantering. Dessutom kan de också skörda fördelarna med nätverkande med likasinnade individer och också lära sig att fungera effektivt i en gruppinställning.

Denna specifika examen kan variera i kostnad, beroende på vilken institution man deltar i. Generellt sett, eftersom den typiska studenten också är en heltidsanställd, kommer programmet troligen att ta två år.

När en student tjänar sitt EMBA i energistudier, kan han eller hon vara en ledande kandidat för ledande eller verkställande jobb avseende avfallssänkande, energieffektivitet eller vattenhushållning. Eftersom det finns olika ekonomiska komponenter som lärs ut, kan en individ med säkerhet också införliva dessa färdigheter för att få en position som använder dessa färdigheter utöver specialisering i energi. Det här spännande fältet har genomgått förändringar genom åren och är bunden att fortsätta utvecklas, så specialister kan vara efterfrågan.

EMBA i Energy Studies program finns i olika institutioner och universitet. Oavsett om du tittar lokalt, online eller försöker delta i ett program i en annan stad, kan du förvänta dig att finjustera dina färdigheter och bygga på din specialitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Energistudier

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

EMBA i Energy Designad i samband med energibranschen ger en världsklass MBA framtida energiledare som levereras i första hand på nätet. Detta kan vara den bästa investeri ... [+]

All energi, bara energi: a 15 månader i huvudsak på nätet MBA-program

Under de senaste 100 åren har University of Oklahoma ockuperade en framträdande plats, utbilda studenter för karriärer inom energihantering industrin, särskilt i olja och gas management. Från stora oljebolagen till oberoende över hela USA, kan du OU akademiker på alla nivåer av dessa organisationer, inklusive många på ledningsnivå. OU geografiska läge ligger vid korsningen av de stora rörledningar och är bara några miles på vägen från ledarna i riktad borrning, vilket gör University of Oklahoma unikt positionerade för att erbjuda en MBA i olja och gas management.

För att tillgodose de Tidtabellerna arbetar professionellt inom energiindustrin EMBA i energiprogrammet vid University of Oklahoma levereras främst på nätet. För att garantera starka kopplingar mellan kohorten finns det tre ansikte mot ansikte veckolånga bostäder, varav en i London, Storbritannien.... [-]

Amerikas förenta stater Norman
September 2019
Engelska
Heltid
15 månader
Internet
Läs mer på svenska
German Business School

Huvudområdet vår EMBA i Energy Management adresser till anställda som arbetar i offentliga organisationer eller (energiintensiva tillverknings-) företag med inriktning mo ... [+]

EMBA i Energy Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program riktar företagsledare, nuvarande och framtida chefer, ger dem möjlighet att få denna prestigefyllda examen samtidigt som de fortsätter att hålla sina befintliga heltidsarbeten.

EMBA program fokuserar på att förbättra deltagarnas strategisk ledning tänkande som gör det möjligt för dem att utföra kritisk analys av varje affärssituation och att tillämpa olika chefs teorier för att lösa affärsproblem. En annan viktig aspekt av programmet är utvecklingen av ledarskap och kommunikationsförmåga och bygga professionella nätverk genom teambuilding aktiviteter och grupparbeten. Dessutom lär sig deltagarna att använda nödvändiga verktyg för forskning inom näringslivet och i slutet av programmet kan integrera och använda den mottagna kunskap till deras område av specialisering.... [-]

Tunisien Tunis
September 2019
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

- -

[-]
Kazakstan Almaty
Öppen antagning
Engelska
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska