EMBA-examen i Energihushållning på distans

Sök bland EMBA-program i Energihushållning på distans 2019

Energihushållning

När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.

Karriär inom energiområdet kräver ledare som har förmåga att klara upp med den senaste innovation och utveckling av energikällor, bortsett från att ha utmärkta kunskaper och färdigheter i ledarskap. En MBA i Energy Management utrustar eleverna med de nyaste teoretisk och praktisk inlärning att vinna framgång i den innovativa värld av energiindustrin.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information Executive MBA-program i Energihushållning på distans 2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Energihushållning distance.  Testa vår kategori MBA Energihushållning Distansutbildning istället.
Energihushållning

Program i MBA Energihushållning Distansutbildning

Sök efter liknande program här