Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Energihushållning

En Executive Master i Business Administration är utformad för att arbeta yrkesverksamma som vill ta sin karriär till nästa nivå. Genom att utforma kurs och projekt som accentuerar befintlig verklighet, kan studenterna förvänta sig att få ytterligare kunskap och erfarenhet för att driva dem för att lyckas.

Vad är en EMBA i Energy Management? Den här graden fokuserar på att utöka kunskapen om att högre anställda, som chefer och chefer, redan har skaffat sig från sin tid på arbetsplatsen. Kursen och grupparbetet fokuserar på att hjälpa studenter effektivt och effektivt hantera sina företags energi effektivt. Programmet syftar till att hjälpa studenter att skapa och genomföra en plan inom energihantering.

De som försöker EMBA i Energy Management kan förvänta sig att lära sig olika finansiella komponenter, såsom förståelse av kassaflöde och resultaträkningar som kan vara nödvändiga när de verkar på verkställande nivå. Dessutom kan de lära sig hur man arbetar bra på ett team, eftersom grupparbete ofta ingår i läroplanerna. Slutligen kan de lära sig viktiga ledarskapsförmågor, vilket kan omsättas bra till en högre nivå.

Kostnaderna varierar beroende på vilken institution man väljer att delta. Graden tar vanligtvis två år om en student arbetar i sin nuvarande position samtidigt.

Energihantering är ett hett ämne i denna dag och ålder. Förändring i snabb takt måste professionella hålla fingrarna på marknaden för att kunna fatta affärsbeslut som kan påverka deras organisation positivt. Studenter som lyckats slutföra denna examen kan betraktas som konkurrenskraftiga kandidater för eftertraktade verkställande, ledande och ekonomiska positioner inom organisationer. Eftersom detta ämne är så dynamiskt kan de som har genomfört EMBA vara särskilt värdefulla på arbetsmarknaden.

Om du är intresserad av att arbeta mot en EMBA i Energy Management, erbjuder en mängd olika institutioner denna examen. Börja med att söka skolor på lokal eller virtuell nivå. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Energihushållning

German Business School

Huvudområdet vår EMBA i Energy Management adresser till anställda som arbetar i offentliga organisationer eller (energiintensiva tillverknings-) företag med inriktning mo ... [+]

EMBA i Energy Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program riktar företagsledare, nuvarande och framtida chefer, ger dem möjlighet att få denna prestigefyllda examen samtidigt som de fortsätter att hålla sina befintliga heltidsarbeten.

EMBA program fokuserar på att förbättra deltagarnas strategisk ledning tänkande som gör det möjligt för dem att utföra kritisk analys av varje affärssituation och att tillämpa olika chefs teorier för att lösa affärsproblem. En annan viktig aspekt av programmet är utvecklingen av ledarskap och kommunikationsförmåga och bygga professionella nätverk genom teambuilding aktiviteter och grupparbeten. Dessutom lär sig deltagarna att använda nödvändiga verktyg för forskning inom näringslivet och i slutet av programmet kan integrera och använda den mottagna kunskap till deras område av specialisering.... [-]

Tunisien Tunis
September 2019
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska