Executive MBA-program i Ekonomi

Jämför EMBA-program i Ekonomi

Executive MBA är en forskarutbildning som syftar till att berika erfarenheten och kunskapen hos ledande befattningshavare. Genom att arbeta mot graden medan de är anställda i heltidspositioner, kan eleverna förvänta sig att förklara sina aktuella färdigheter och kompetens.

Vad är en EMBA i ekonomi? En EMBA i ekonomi är en högre nivå som fokuserar på ämnet ekonomi. En elev kan förvänta sig att titta närmare på marknaden och andra finansiella aspekter som kan påverka strategiska affärsbeslut inom hans eller hennes nuvarande position. Genom att fokusera på olika händelser och katalysatorer som påverkar ekonomin kan studenten förhoppningsvis få en stor förståelse för överföringen av rikedom och hur den kan påverka framtida händelser.

EMBA i ekonomi studenter kan förvänta sig att lära sig en mängd olika färdigheter som kan hjälpa dem i sina nuvarande positioner. För att börja, kan eleverna lära sig att analysera nuvarande trender på marknaden. Analysering är en viktig färdighet som är relevant för många positioner. Också problemlösning är en färdighet som lärs ut. Slutligen kan eleverna förvänta sig att nätverk med personer från flera arbetsgivare.

De som är intresserade av kostnaden för denna examen borde kontakta institutionen. Kostnaderna varierar, tillsammans med den tid som krävs för att avsluta denna examen.

Eftersom den nuvarande ekonomin förändras nästan dagligen, fortsätter studien av ekonomin lika relevant som någonsin. Studenter som fullgör denna examen kan vara önskvärda på arbetsmarknaden och som kandidater för många ledande befattningar. Chief Financial Officer, finansanalytiker och aktuariella positioner kan eventuellt vara inom räckhåll när man avslutar programmet. Dessutom kan man finna att en kampanj eller löneökning inom sitt nuvarande företag kan vara möjligt efter att ha erhållit denna examen.

De som är intresserade av att lära sig mer eller potentiellt anmäler sig till detta EMBA-program borde söka efter olika institutioner som erbjuder det. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Ekonomi.  Testa vår kategori MBA Ekonomi istället.

Sök efter liknande program här