Executive MBA-program i Dubbla examina

Jämför EMBA-program i Dubbla examina

Dubbla examina

En EMBA kan vara lösningen. Det gör att du kan behålla ditt jobb, lära av experterna och tillämpa nya kunskaper direkt tillbaka i arbetskraften.

Om man numera vill överleva i näringslivet och få en lång karriär krävs det att man har diversifierade kunskaper inom olika områden. Ämnen såsom marknadsföring finans går hand i hand. Med detta i åtanke har idén om dubbla MBA-examina tagits fram.

Kontakta skolor direkt - Jämför Executive MBA-program i Dubbla examina 2018

Läs Mer

Tongji-mannheim Dual-degree Executive Mba

Tongji University, School of Economics and Management
Campusstudier Deltid March 2018 Kina Shanghai Tyskland Mannheim + 1 fler

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt starka kinesisk-tyska fokus svarar på den växande efterfrågan på chefer som framgångsrikt kan navigera utmaningarna i båda kulturerna. Det kommer att ge chefer från hela världen de färdigheter och verktyg de behöver för positioner i internationell toppledning. [+]

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA-programmet

Översikt

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt starka kinesisk-tyska fokus svarar på den växande efterfrågan på chefer som framgångsrikt kan navigera utmaningarna i båda kulturerna. Det kommer att ge chefer från hela världen de färdigheter och verktyg de behöver för positioner i internationell toppledning.

Universiteterna i både Mannheim och Tongji är kända för sin höga akademiska kvalitet, spetskompetens inom forskning och undervisning. De är två samarbetspartners med stor erfarenhet av ledarskap. Dessutom innehåller båda båda utmärkta företags- och alumni-nätverk och visar en hög kinesisk-tysk affinitet. TONGJI-MANNHEIM Executive MBA (EMBA) utnyttjar detta värdefulla samarbete så att deltagarna får det bästa i EMBA-utbildning.... [-]