EMBA-examen i Detaljhandel på distans

Sök bland EMBA-program i Detaljhandel på distans 2019

Detaljhandel

En EMBA kan vara lösningen. Det gör att du kan behålla ditt jobb, lära av experterna och tillämpa nya kunskaper direkt tillbaka i arbetskraften.

MBA i Retail Management är ett program utformat för studenter som vill bygga sin karriär specialiserat inte bara på retail management, men också i konsumtionsvaror och distributionstjänster. Studenter i detta MBA få kunskap och färdigheter om grundläggande kärnverksamhet förvaltning, marknadsföring, redovisning och kommunikation. Ämnen såsom kultur av konsumtionen, konsumentbeteende, internationell verksamhet, etik, teknik och samhällsfrågor rörande detaljhandeln är också en del av studien.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information Executive MBA-program i Detaljhandel på distans 2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för EMBA Detaljhandel distance.  Testa vår kategori MBA Detaljhandel Distansutbildning istället.
Detaljhandel

Sök efter liknande program här