MBASTUDIES.SE

Jämför Executive MBA-program på deltid in Copenhagen, Danmark

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

MBA är ett program utformat för studenter som vill främja sina akademiska kunskaper och tillämpa dem på verkliga verkliga affärssituationer. Den vägleder eleverna att reflektera och positionera om sig i termer av att välja sina framtida karriärer. Eleverna får en bred förståelse av de viktigaste funktionerna i ett antal affärsområden och använda dessa kunskaper för att bidra till den strategiska ledningen av ett företag.

Danmark, officiellt Konungariket Danmark, är en suverän stat i norra Europa, som ligger sydväst om Sverige, södra Norge, och gränsar i söder av Tyskland.

Beläget på Själlands östra kust, som sträcker sig över en del av Amager är Köpenhamns city. Detta är huvudstad i Danmark med en befolkning på över 1 miljon invånare. Det finns många privata och offentliga universitet.

Be om information Executive MBA-program på deltid in Copenhagen i Danmark 2019

sökresultat funna Filter

Global Executive MBA

AVT Business School
Campusstudier Deltid 18 månader Kontakt Skolan Danmark Copenhagen

AVT: s AMBA-ackrediterade Executive MBA är det enda sanna globala ledarskapsprogrammet, som erbjuds i Danmark.